F Grand Isle trailer: Ο Nicolas Cage βάζει το μαραγκό να σκοτώσει τη γυναίκα του! - FilmBoy Grand Isle trailer: Ο Nicolas Cage βάζει το μαραγκό να σκοτώσει τη γυναίκα του! - FilmBoy
  • Latest News

    Grand Isle trailer: Ο Nicolas Cage βάζει το μαραγκό να σκοτώσει τη γυναίκα του!


    Μόλις λίγες ημέρες μετά το trailer του Color Out of Space, να'σου ακόμα ένα trailer με τον Nicolas Cage σε μια ακόμα ενδιαφέρουσα και πιθανότατα απογοητευτική ταινία!

    Ο Walter και η σύζυγός του, Fancy καλούν τον νεαρό Buddy στην απομονωμένη Βικτοριανή έπαυλή τους για να τους κάνει κάποιες ξυλουργικές εργασίες. 

    Εκείνη δε σταματάει να φλερτάρει μαζί του και εκείνος προτείνει στο νεαρό άνδρα να τον πληρώσει για να την σκοτώσει. 
    Με έναν τυφώνα να εγκλωβίζει τους τρεις τους στο σπίτι, το πτώμα που αφήνουν πίσω κάνει το ντετέκτιβ Jones να αναζητά ποιος λέει την αλήθεια και ποιος είναι το θύμα.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι πρωτοεμφανιζόμενοι Iver William Jallah και Rich Ronat, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον βετεράνο κάμερα-μαν Stephen S. Campanelli (Momentum).

    Δίπλα στον Nicolas Cage που ξαναφοράει τη περούκα του Con Air, συμπρωταγωνιστούν οι KaDee Strickland (American Gangster), Luke Benward (Dumplin') και Kelsey Grammer (Neighbors 2).

    Το Grand Isle θα βγει στις 6 Δεκεμβρίου ταυτόχρονα σε περιορισμένη διανομή και vod. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Grand Isle trailer: Ο Nicolas Cage βάζει το μαραγκό να σκοτώσει τη γυναίκα του! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top