F Momentum trailer: Η Olga Kurylenko είναι η νέα kick-ass action ηρωίδα - FilmBoy Momentum trailer: Η Olga Kurylenko είναι η νέα kick-ass action ηρωίδα - FilmBoy
  • Latest News

    Momentum trailer: Η Olga Kurylenko είναι η νέα kick-ass action ηρωίδα


    Θα’λεγε κανείς πως πρόκειται για άλλη μία action movie του Lyc Besson και της EuropaCorp… αλλά δεν είναι έτσι.

    Το Momentum είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Stephen S. Campanelli, ένα θρίλερ δράσης με πρωταγωνίστρια την Olga Kurylenko στο ρόλο μιας ‘μυστηριώδους κλέφτρας’, που μπλέκεται σε μεγαλύτερα από αυτά που αντέχει κόλπα, μετά από την τελευταία της ληστείας.

    Παρά τις προβλέψεις μου, η Ουκρανικής καταγωγής ηθοποιός είναι αξιοπρεπέστατη ως action kick-ass ηρωίδα, εντελώς αντίθετα με τους ρόλους που την είχαμε δει ως τώρα (Centurion, There Be Dragons, The Expatriate και Oblivion, πόσο μάλλον στο To The Wonder).

    Όταν η Alex (Olga Kurylenko), μία πρώην μυστική πράκτορας με πιο μυστικό παρελθόν, αποκαλύπτει κατά λάθος την ταυτότητά της κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης ληστείας, αναμειγνύεται σε μια κυβερνητική συνωμοσία και μπλέκεται σε ένα θανάσιμο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με έναν assassin (James Purefoy) και την ομάδα του.

    Οπλισμένη μόνο με τις δικές της θανατηφόρες δεξιότητες, η Alex θα εκδικηθεί για την δολοφονία των φίλων της, ενώ θα προσπαθήσει να αποκαλύψει και την αλήθεια. 

    Το cast περιλαμβάνει ακόμη τον Morgan Freeman, την Jenna Saras, την Sabine Palfi και τον Grant Roberts.

    Το Momentum θα βγει στις 16 Οκτωβρίου.
    Δείτε το trailer…


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Momentum trailer: Η Olga Kurylenko είναι η νέα kick-ass action ηρωίδα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top