F Color Out of Space trailer: Μοβ μετεωρίτης πέφτει στην αυλή του Nicolas Cage στο Λαβκραφτιανό θρίλερ - FilmBoy Color Out of Space trailer: Μοβ μετεωρίτης πέφτει στην αυλή του Nicolas Cage στο Λαβκραφτιανό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Color Out of Space trailer: Μοβ μετεωρίτης πέφτει στην αυλή του Nicolas Cage στο Λαβκραφτιανό θρίλερ


    Μπορεί όταν λέγαμε πως η καριέρα του Nicolas Cage χρειάζεται απεγνωσμένα ένα comeback να μην εννοούσαμε ακριβώς αυτό, όμως μετά από αρκετά χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ο 55χρονος ηθοποιός φαίνεται πως αρχίζει να βρίσκει την Ιθάκη του σε ένα είδος ταινιών που μπορεί να μη του προσφέρουν βραβεία, λάμψη και παχυλά τσεκ αλλά σίγουρα ταιριάζουν γάντι με τις over-the-top ερμηνείες του.

    Το Color Out of Space είναι βασισμένο στο ομότιτλο short story του μεγάλου H.P. Lovecraft και μας βάζει στην οικογένεια του Nathan Gardner που μόλις μετακόμισε σε ένα σπίτι στην εξοχή, πού αλλού στο Arkham. 

    Η ηρεμία τους σπάει όταν ξαφνικά ένα βράδυ ένας μικρός μετεωρίτης πέφτει στη πίσω αυλή τους και οι εξωγήινοι μικροοργανισμοί που μοιάζουν αρχικά να επηρεάζουν και μάλιστα ευεργετικά τη πανίδα του κήπου, σιγά-σιγά αρχίζουν να επηρεάζουν και τους ίδιους οδηγώντας τους στη παράνοια.

    Στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται κάποιος, το όνομα του οποίου είχαμε να το ακούσουμε πάνω από 20 χρόνια, ο Νοτιοαφρικανός Richard Stanley που το 1990 έκανε το μεγάλο μπαμ με το Hardware και μόλις 6 χρόνια αργότερα, η καριέρα του έμοιαζε να τελειώνει όταν απολύθηκε κακήν κακώς από το διαβόητο The Island of Dr. Moreau

    Έκτοτε έκανε κάποια ντοκιμαντέρ και ξαφνικά να 'τος που επανέρχεται δυναμικά με μια ταινία που μοιάζει πως του ταιριάζει γάντι, και σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

    Το Color Out of Space συνεχίζει την επιτυχημένη φεστιβαλική του πορεία και στα τέλη Ιανουαρίου θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Color Out of Space trailer: Μοβ μετεωρίτης πέφτει στην αυλή του Nicolas Cage στο Λαβκραφτιανό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top