F Μεγαλεπήβολα τα σχέδια για το "Has Fallen" franchise! - FilmBoy Μεγαλεπήβολα τα σχέδια για το "Has Fallen" franchise! - FilmBoy
  • Latest News

    Μεγαλεπήβολα τα σχέδια για το "Has Fallen" franchise!


    Κανείς δε μπορεί να μη παραδεχτεί πως η σειρά ταινιών Has Fallen ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες, ειδικά αναλογιζόμενοι πως καμία εξ αυτών δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, μάλλον το αντίθετο.

    Το 3ο κεφάλαιο Angel has Fallen μπορεί να μην "έκλεισε πόρτες" όμως νομίζω πως οι περισσότεροι πιστέψαμε πως ήταν και το οριστικό φινάλε για τις περιπέτειες του Mike Banning.

    Φαίνεται όμως πως ο παραγωγός Alan Siegel έχει τελείως διαφορετικά σχέδια και κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης στο American Film Market τα αποκάλυψε.
    Σύμφωνα λοιπόν με τον Siegel βρίσκονται ήδη στα σκαριά ούτε μία ούτε δύο αλλά τρεις νέες Has Fallen ταινίες και αυτή θα είναι μόνο η αρχή.

    Σκοπός του είναι το Has Fallen να γίνει μια παγκόσμια και multi-platform ip, με spin-off τηλεοπτικές σειρές σε διάφορες χώρες στις τοπικές γλώσσες, και κεντρικούς ήρωες οι οποίοι θα εμφανίζονται στις μελλοντικές ταινίες!

    Τα πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια που έβγαλε η πρώτη τριλογία με κόστος που δεν ξεπέρασε τα 150 εκατομμύρια είναι σίγουρα μια πολύ καλή μπίζνα, όμως μήπως ο Siegel ονειροβατεί;

    Κρίσιμος παράγοντας για όλο αυτό το σχέδιο είναι φυσικά ο Gerard Butler, βιτρίνα του franchise και μένει να δούμε αν θα καταφέρουν να τον πείσουν να συμμετέχει σε αυτά τα σχέδια.

    Προσεχώς νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μεγαλεπήβολα τα σχέδια για το "Has Fallen" franchise! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top