F Neighbors 2: Sorority Rising trailer: Οι Ανυπόφοροι Γείτονες επιστρέφουν ...και είναι γυναίκες! - FilmBoy Neighbors 2: Sorority Rising trailer: Οι Ανυπόφοροι Γείτονες επιστρέφουν ...και είναι γυναίκες! - FilmBoy
  • Latest News

    Neighbors 2: Sorority Rising trailer: Οι Ανυπόφοροι Γείτονες επιστρέφουν ...και είναι γυναίκες!


    Το πρώτο trailer του Neighbors 2: Sorority Rising έφτασε και …τα αγοράκια έχουμε καμιά 40ριά λόγους για να το δούμε (τόσα μπικίνι μέτρησα).
    Τα κορίτσια, μόλις έναν.

    Ο σκηνοθέτης Nicholas Stoller και η ομάδα των σεναριογράφων (Seth Rogen, Evan Goldberg, Brendan O'Brien και Andrew J. Cohen) αποδεικνύουν πως γνωρίζουν να κάνουν χοντροκομμένα αστεία και πώς να αναδεικνύουν τα σωματικά προσόντα του Zac Efron.

    Στο sequel της περσινής κωμωδίας, οι Mac (Seth Rogen) και Kelly (Rose Byrne) εξακολουθούν να ζουν στο σπίτι τους, αλλά ψάχνουν να το πουλήσουν. 

    Ελεύθεροι πια από την τρομοκρατία της ανδρικής αδελφότητας της πρώτης ταινίας, είναι έτοιμοι να πουλήσουν και να προχωρήσουν για άλλα.
    …Μέχρι που μια νέα αδελφότητα, που επιδιώκει τα πάρτι όσο τίποτε άλλο, μετακομίζει στη διπλανή πόρτα και αρχίζει να κάνει σαματά.

    Στα δύο trailer που κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα, βλέπουμε πολλά πλάνα δεκάδων ημίγυμνων κοριτσιών (συμπεριλαμβανομένης και της αγαπημένης μου Chloe Moretz), συν το σώμα του Zac Efron.
    Όλοι ευχαριστημένοι.

    Chloë Grace Moretz, Kiersey Clemons και Beanie Feldstein (η νεότερη αδερφή του Rogen) είναι τρεις από τις κοπέλες της αδελφότητας, και φαίνεται να έχουν και το περισσότερο γέλιο.

    Οι Ανυπόφοροι Γείτονες 2 θα βγουν στους κινηματογράφους στις 20 Μαΐου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Neighbors 2: Sorority Rising trailer: Οι Ανυπόφοροι Γείτονες επιστρέφουν ...και είναι γυναίκες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top