F How to Train Your Dragon 2 trailer: Σώστε τους δράκους από τον ...Drago! - FilmBoy How to Train Your Dragon 2 trailer: Σώστε τους δράκους από τον ...Drago! - FilmBoy
  • Latest News

    How to Train Your Dragon 2 trailer: Σώστε τους δράκους από τον ...Drago!


    Οι Δράκοι βρίσκονται στη καθημερινότητά μας (ο μπαμπάς λέει ότι εμφανίζονται κάθε μέρα στις 8 στη τηλεόραση), και φυσικά ο κινηματογράφος δε θα μπορούσε να υστερεί.

    Το πρώτο trailer του How to Train Your Dragon 2 που είδαμε πέρυσι το καλοκαίρι ήταν αναγνωριστικό, αλλά το καινούργιο που βγήκε πριν λίγες μέρες, πέρα από το γεγονός ότι φαίνεται λίγο πιο epic και …τεραστίων διαστάσεων, μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για το ποιον και τι θα αντιμετωπίσουν ο Hiccup και ο δράκος του.

    Το αχώριστο δίδυμο πρέπει να προστατεύσει και να σώσει το μέλλον των ανθρώπων και των δράκων από τον διψασμένο για δύναμη …Drago’!

    Έτσι λέει η επίσημη σύνοψη και, μεταξύ μας, δε βγάζει και σπουδαίο νόημα.
    Αλλά ίσως φταίει ότι είμαι μόλις 18 μηνών…

    Το How to Train Your Dragon 2 ανοίγει στην Αμερική στις 13 Ιουνίου.
     

    Εκτός του Jay Baruchel, τη φωνή τους δανείζουν οι Cate Blanchett, Gerard Butler, Kit Harington, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, Djimon Hounsou και Kristen Wiig.

    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας, εσείς που ζείτε στην Ελλάδα περισσότερα χρόνια από μένα και ξέρετε περισσότερα από Δράκους.


    FilmGirl.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: How to Train Your Dragon 2 trailer: Σώστε τους δράκους από τον ...Drago! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top