F Slaughterhouse Rulez trailer: Ο Simon Pegg είναι καθηγητής σε ένα σχολείο.. σκέτο σφαγείο! - FilmBoy Slaughterhouse Rulez trailer: Ο Simon Pegg είναι καθηγητής σε ένα σχολείο.. σκέτο σφαγείο! - FilmBoy
  • Latest News

    Slaughterhouse Rulez trailer: Ο Simon Pegg είναι καθηγητής σε ένα σχολείο.. σκέτο σφαγείο!


    Έξι χρόνια μετά το A Fantastic Fear of Everything, ο Simon Pegg συνεργάζεται ξανά με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Crispian Mills στη κωμωδία τρόμου Slaughterhouse Rulez.

    Η ιστορία λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του ελίτ αλλά αυστηρού οικοτροφείου με το ταιριαστό όνομα Slaughterhouse, στην αυλή του οποίου ξαφνικά δημιουργείται μια τεράστια τρύπα, από την οποία εξαπολύονται πλάσματα που θα κάνουν μαθητές και καθηγητές να συνεργαστούν για την επιβίωσή τους.
    Τέρατα, αίμα και… βρετανικό χιούμορ. 

    Το εκλεκτό cast στο οποίο συμπεριλαμβάνονται εκτός του Simon Pegg, οι Michael Sheen (Passengers), Asa Butterfield (The Space Between Us) και Nick Frost (The Huntsman: Winter's War) μοιάζει το μοναδικό χαρακτηριστικό μιας ταινίας που θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά διασκεδαστική όμως ακόμα και το trailer μοιάζει κρύο και βαρετό.

    Το Slaughterhouse Rulez θα κάνει πρεμιέρα το Halloween και ειλικρινά ελπίζω να διαψευσθώ…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Slaughterhouse Rulez trailer: Ο Simon Pegg είναι καθηγητής σε ένα σχολείο.. σκέτο σφαγείο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top