F Songs of Solomon trailer: Η ιστορία της γενοκτονίας των Αρμενίων μέσα από τη ζωή του μέγιστου μουσικού Κομιτάς - FilmBoy Songs of Solomon trailer: Η ιστορία της γενοκτονίας των Αρμενίων μέσα από τη ζωή του μέγιστου μουσικού Κομιτάς - FilmBoy
  • Latest News

    Songs of Solomon trailer: Η ιστορία της γενοκτονίας των Αρμενίων μέσα από τη ζωή του μέγιστου μουσικού Κομιτάς


    Μια αρμένικη ταινία για τη γενοκτονία των Αρμενίων ίσως να μη κατάφερνε να βγει έξω από τα σύνορα της χώρας, όμως όταν στη παραγωγή έχεις τον Nick Vallelonga του Green Book, απλά και εύκολα... που λέει ο λόγος, το Songs of Solomon έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Los Angeles και το trailer δόθηκε στη δημοσιότητα.

    Η ταινία είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του ιερέα, διανοούμενου, τραγουδιστή, διευθυντή ορχήστρας, μουσικολόγου και εθνομουσικολόγου Κομιτάς Βαρταπέτ, εξέχουσα μορφή για τη μουσική της χώρας, ο οποίος γεννήθηκε το 1869 στην Κιουτάχεια της Τουρκίας και έζησε ως παιδί τις διώξεις των Αρμενίων από το στρατό του σουλτάνου Αμπντούλ Χαμίτ Β', και κατάφερε να επιβιώσει χάρη σε μια οικογένεια Τούρκων αλλά και της εκκλησίας.

    Το Songs of Solomon σκηνοθέτησε ο Arman Nshanian, γνωστός ηθοποιός στη χώρα του όμως πρωτάρης πίσω από τη κάμερα με πρωταγωνιστές τους Samvel Tadevossian, Sos Janibekyan, Tatev Hovakimyan, Artashes Aleksanyan, Arev Gevorkian και Jean- Pier Nshanian.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Songs of Solomon trailer: Η ιστορία της γενοκτονίας των Αρμενίων μέσα από τη ζωή του μέγιστου μουσικού Κομιτάς Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top