F See trailer: Ο δημιουργός του Peaky Blinders παρουσιάζει τον Jason Momoa στη νέα σειρά του Apple TV+ - FilmBoy See trailer: Ο δημιουργός του Peaky Blinders παρουσιάζει τον Jason Momoa στη νέα σειρά του Apple TV+ - FilmBoy
  • Latest News

    See trailer: Ο δημιουργός του Peaky Blinders παρουσιάζει τον Jason Momoa στη νέα σειρά του Apple TV+


    Με τη πρεμιέρα της νέας υπηρεσίας να απέχει μόλις ενάμιση μήνα, η Apple κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει το Apple TV+, δίνοντας στη δημοσιότητα το trailer της πρωτότυπης σειράς See.

    Η ιστορία μας πηγαίνει σε έναν μελλοντικό κόσμο όπου η ανθρωπότητα, άγνωστο ακριβώς γιατί, έχει χάσει την αίσθηση της όρασης. 

    Μέχρι που ο αρχηγός της φυλής, Baba Voss γίνεται πατέρας διδύμων, τα οποία είναι οι πρώτοι άνθρωποι μετά από αιώνες που βλέπουν. 
    Τα νέα φέρνουν διάφορες αντιδράσεις, με άλλους να θεωρούν πως τα παιδιά είναι κάποιου είδους μεσσίες, ενώ η βασίλισσα πιστεύει πως πρόκειται για μαγεία και θα κάνει ότι μπορεί για να τα σκοτώσει, με τον Voss να είναι η μόνη τους ελπίδα να επιβιώσουν.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο γνωστός μη εξαιρετέος Steven Knight των Peaky Blinders και Taboo, και τον πιλότο σκηνοθέτησε ο Francis Lawrence (Red Sparrow).

    Πρωταγωνιστεί ο Jason Momoa (Aquaman) μαζί με τους Sylvia Hoeks (The Girl in the Spider's Web), Yadira Guevara-Prip (Star Trek: Discovery), Nesta Cooper (Travelers), Archie Madekwe (Midsommar), Christian Camargo (Penny Dreadful) και Hera Hilmar (Mortal Engines).

    Το See θα είναι διαθέσιμο από το άνοιγμα της Apple TV+ τη 1η Νοεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: See trailer: Ο δημιουργός του Peaky Blinders παρουσιάζει τον Jason Momoa στη νέα σειρά του Apple TV+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top