F Penny Dreadful trailer: 3η σεζόν για την ...dark σειρά με την Eva Green και τον Josh Hartnett - FilmBoy Penny Dreadful trailer: 3η σεζόν για την ...dark σειρά με την Eva Green και τον Josh Hartnett - FilmBoy
  • Latest News

    Penny Dreadful trailer: 3η σεζόν για την ...dark σειρά με την Eva Green και τον Josh Hartnett


    Για μια σειρά που απεικονίζει τις εσωτερικές και εξωτερικές διαμάχες των δυνάμεων του κακού, το να είναι σκοτεινή είναι αυτονόητο.
    Εξάλλου, και το tagline της σειράς είναι ‘Αγκαλιάστε τη σκοτεινή πλευρά σας’.

    Η 3η σεζόν του Penny Dreadfull πάντως παραείναι σκοτεινή, από όσο μπορώ να καταλάβω στο trailer.

    Η σειρά που επιστρέφει στο Showtime από το Μάιο, είναι μια dark σειρά, όχι μόνο εξ αιτίας των κακών μαγισσών και των δαιμόνων που αντιμετωπίζει αυτή η οικογένεια, αλλά και λόγω των εμποδίων που έρχονται αντιμέτωποι οι χαρακτήρες. 

    Ποιος δεν ψυχοπλακώθηκε επί δύο σεζόν, ειδικά όταν αρχίσαμε να παίρνουμε μάτι το παρελθόν της Vanessa Ives (Eva Green).

    Το trailer που κυκλοφόρησε δείχνει την επανένωση του Ethan Chandler (Josh Hartnett) με τη Vanessa, και αυτό από μόνο του, για τους φανς της σειράς, αρκεί.

    Η σχέση τους κατά τη 2η σεζόν ήταν μάλλον συγκινητική, καθώς αποδέχονται πλήρως ο ένας τον άλλον για αυτό που είναι, και αυτό είναι το πνεύμα ολόκληρης της σειράς.

    Η 3η σεζόν του Penny Dreadful ξεκινά την 1η Μάη στο Showtime.
    Δείτε το trailer παρακάτω (και το review της 1ης σεζόν ΕΔΩ.)



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Penny Dreadful trailer: 3η σεζόν για την ...dark σειρά με την Eva Green και τον Josh Hartnett Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top