F Fractured trailer: Ο Sam Worthington χάνει την οικογένεια και τη λογική του στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy Fractured trailer: Ο Sam Worthington χάνει την οικογένεια και τη λογική του στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Fractured trailer: Ο Sam Worthington χάνει την οικογένεια και τη λογική του στη νέα ταινία του Netflix


    Πριν μια δεκαετία ο Sam Worthington ήταν το Hollywood's next big thing ως πρωταγωνιστής των Terminator Salvation, Avatar και Clash of the Titans, ενώ ο σκηνοθέτης Brad Anderson μας παρουσίαζε την follow-up ταινία του μετά το εξαιρετικό The Machinist, με το Transsiberian να αποδεικνύεται δυστυχώς μόνο η αρχή του κατήφορου. 
    Εν έτει 2019 κατέληξαν να συνεργάζονται σε τηλεταινίες σαν το Fractured...

    Ο Ray Monroe μαζί με την σύζυγο και την κόρη του κάνουν ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο, όμως σε μία στάση, η μικρή πέφτει και σπάει το χέρι της, με την οικογένεια να τρέχει στο νοσοκομείο. 

    Εξαντλημένος από τη ταλαιπωρία, αναμένοντας επί ώρες για να γίνουν οι εξετάσεις, τον παίρνει ο ύπνος στη καρέκλα της αίθουσας αναμονής, όμως όταν ξυπνάει κανείς δεν θυμάται ούτε τη γυναίκα του ούτε την κόρη του, και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εισαγωγής τους.

    Το σενάριο του Alan McElroy σίγουρα δε βρίθει πρωτοτυπίας, ενώ αν ρίξουμε μια ματιά και στο παρελθόν της φιλμογραφίας του (Wrong Turn, Tekken, Ballistic: Ecks vs. Sever) μάλλον δεν έχουμε ελπίδες για κάποια έξυπνη λύση του μυστηρίου.
    Συμπρωταγωνιστούν οι Lily Rabe (Vice) και Stephen Tobolowsky (Wild Hogs).

    Το Fractured θα ανέβει στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fractured trailer: Ο Sam Worthington χάνει την οικογένεια και τη λογική του στη νέα ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top