F Ryan Reynolds & Will Ferrell ετοιμάζουν μια μιούζικαλ εκδοχή της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του Ντίκενς! - FilmBoy Ryan Reynolds & Will Ferrell ετοιμάζουν μια μιούζικαλ εκδοχή της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του Ντίκενς! - FilmBoy
  • Latest News

    Ryan Reynolds & Will Ferrell ετοιμάζουν μια μιούζικαλ εκδοχή της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του Ντίκενς!


    Το A Christmas Carol του Charles Dickens έχει διασκευαστεί αμέτρητες φορές με πιο πρόσφατη την performance capture ταινία του Robert Zemeckis το 2009. 
    Δέκα χρόνια μετά, οι Ryan Reynolds και Will Ferrell ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν σε μια αρκετά διαφορετική και πιθανότατα πολύ πιο κωμική εκδοχή!

    Τη νέα ταινία ετοιμάζουν οι Sean Anders και John Morris, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αντίστοιχα των Daddy's Home και Instant Family και έχουν ήδη κλείσει για δύο από τους βασικούς ρόλους τους Will Ferrell και τον πολυάσχολο τα τελευταία χρόνια Ryan Reynolds.

    Αυτό που έγινε γνωστό και μας κάνει να ανυπομονούμε αλλά και να ανησυχούμε είναι πως το νέο The Christmas Carol, ή όπως ονομαστεί τελικά, θα είναι μιούζικαλ!

    Το project βρίσκεται ακόμα στα πολύ αρχικά στάδια, με τους παραγωγούς να το πλασάρουν στις εταιρίες αναζητώντας χρηματοδότηση, κάτι που δε νομίζω πως θα δυσκολευτούν να καταφέρουν.

    Νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ryan Reynolds & Will Ferrell ετοιμάζουν μια μιούζικαλ εκδοχή της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του Ντίκενς! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top