F A Beautiful Day in the Neighborhood trailer: Ο Tom Hanks είναι ο... Αμερικάνος Νίκος Πιλάβιος! - FilmBoy A Beautiful Day in the Neighborhood trailer: Ο Tom Hanks είναι ο... Αμερικάνος Νίκος Πιλάβιος! - FilmBoy
  • Latest News

    A Beautiful Day in the Neighborhood trailer: Ο Tom Hanks είναι ο... Αμερικάνος Νίκος Πιλάβιος!


    Επί 30 και πλέον χρόνια, ο παρουσίαζε τη πιο αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή της αμερικάνικης τηλεόρασης. 

    Μουσικός, παρουσιαστής, μαριονετίστας, συγγραφέας, παραγωγός αλλά και ιερέας, ο Fred Rogers ήταν η ψυχή του Mister Rogers' Neighborhood που μεγάλωσε γενιές και γενιές μικρών παιδιών, κυρίως προσχολικής ηλικίας, με τα γεμάτα ευαισθησία, χιούμορ και φυσικά διδακτικά μηνύματα σκετσάκια του.

    Παρότι ελάχιστοι από εμάς τον γνωρίζουμε, ο Fred Rogers θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως ο Αμερικάνος Νίκος Πιλάβιος και σίγουρα μοιάζει ένας άνθρωπος που αξίζει να μάθουμε λίγα περισσότερα εκείνον, και αυτό ακριβώς θα γίνει στη ταινία A Beautiful Day in the Neighborhood.

    Το σενάριο των Micah Fitzerman-Blue & Noah Harpster (Maleficent: Mistress of Evil) δεν είναι μια ολοκληρωμένη βιογραφία, αντίθετα επικεντρώνεται στη περίοδο που ο κυνικός δημοσιογράφος δέχτηκε με το ζόρι να γράψει ένα προφίλ για τον Rogers στο περιοδικό Esquire, με τους δυο τους να καταλήγουν να γίνονται καλοί φίλοι.

    Στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε την Marielle Heller (Can You Ever Forgive Me?), με τον Tom Hanks που πρωταγωνιστεί (και μάλλον θα πρέπει να ψάχνει από τώρα κοστούμι για το κόκκινο χαλί) να συνοδεύεται από τους Matthew Rhys (The Post), Enrico Colantoni (Veronica Mars), Susan Kelechi Watson και Chris Cooper (Live by Night).

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Νοεμβρίου, όμως εμείς θα τη δούμε δυο μήνες αργότερα, στα τέλη Ιανουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Beautiful Day in the Neighborhood trailer: Ο Tom Hanks είναι ο... Αμερικάνος Νίκος Πιλάβιος! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top