F Maleficent: Mistress of Evil trailer: Η Angelina Jolie ξαναφοράει τα κέρατά της! - FilmBoy Maleficent: Mistress of Evil trailer: Η Angelina Jolie ξαναφοράει τα κέρατά της! - FilmBoy
  • Latest News

    Maleficent: Mistress of Evil trailer: Η Angelina Jolie ξαναφοράει τα κέρατά της!


    Maleficent

    Κόστος 180 εκατομμύρια δολάρια. 
    Τζίρος 760 εκατομμύρια δολάρια. 
    Και έτσι απλά, εγένετο Maleficent: Mistress of Evil!

    Η νέα ταινία λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της προηγούμενης, με την Aurora να ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Φίλιππο, όμως η Maleficent βάζει εμπόδια με τη σχέση τους να γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη. 

    Ταυτόχρονα, νέοι φανταστικοί εχθροί εμφανίζονται στο βασίλειο και νέες συμμαχίες δημιουργούνται για να το προστατέψουν.

    Φαίνεται πως η Disney δεν πήρε το μάθημά της με το φιάσκο του Alice Through the Looking Glass και το επαναλαμβάνει, παρουσιάζοντας ένα παντελώς αχρείαστο sequel μιας πολύ μέτριας πρώτης ταινίας.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Joachim Rønning (συν-σκηνοθέτη του Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), με τους Angelina Jolie, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple και Lesley Manville να επιστρέφουν, τον Harris Dickinson (The Darkest Minds) να αντικαθιστά τον Brenton Thwaites, και τους Michelle Pfeiffer (Ant-Man and the Wasp), Ed Skrein (Alita) και Chiwetel Ejiofor (The Boy Who Harnessed the Wind) να είναι τα νέα πρόσωπα του cast.

    To Maleficent: Mistress of Evil έρχεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Maleficent: Mistress of Evil trailer: Η Angelina Jolie ξαναφοράει τα κέρατά της! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top