F Danger Close: The Battle of Long Tan trailer: Ο πόλεμος του Βιετνάμ αναβιώνει σε μια εντυπωσιακή αυστραλέζικη παραγωγή! - FilmBoy Danger Close: The Battle of Long Tan trailer: Ο πόλεμος του Βιετνάμ αναβιώνει σε μια εντυπωσιακή αυστραλέζικη παραγωγή! - FilmBoy
  • Latest News

    Danger Close: The Battle of Long Tan trailer: Ο πόλεμος του Βιετνάμ αναβιώνει σε μια εντυπωσιακή αυστραλέζικη παραγωγή!


    Ο πόλεμος του Βιετνάμ είναι μια μαύρη σελίδα της ιστορίας που ο κινηματογράφος "θυμάται" κυρίως σε αντιπολεμικές ταινίες, και σπάνια αποπειράται να τον αναβιώσει ιστορικά.

    Το Danger Close: The Battle of Long Tan είναι μία απ' αυτές τις εξαιρέσεις, με την αυστραλιανή παραγωγή να μας πηγαίνει στο απόγευμα της 18ης Αυγούστου 1966, όταν στη περιοχή Long Tân του Νότιου Βιετνάμ, μέσα σε καουτσουκοφυτείες, διεξήχθη μια ιστορική μάχη, η οποία έχει την ιδιαιτερότητα να θεωρείται νικηφόρα και από τις δύο παρατάξεις!

    Ένας λόχος περίπου 100 ανδρών από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, οι περισσότεροι νεαροί και άπειροι, βρέθηκαν περικυκλωμένοι από περίπου 2500 Βιετκόνγκ και κατάφεραν με σχετικά μικρές απώλειες να αντέξουν το σφυροκόπημα επί 3μιση ώρες μέχρι να έρθουν οι πρώτες ενισχύσεις.

    Το σενάριο χρειάστηκε να περάσει από 5 χέρια, με πιο γνωστά εκείνα του Stuart Beattie (I, Frankenstein), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Kriv Stenders (Kill Me Three Times).

    Πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel (Warcraft), Richard Roxburgh (Hacksaw Ridge), Daniel Webber (The Dirt), Luke Bracey (Point Break) και Nicholas Hamilton (It).

    Δείτε το εντυπωσιακό trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Danger Close: The Battle of Long Tan trailer: Ο πόλεμος του Βιετνάμ αναβιώνει σε μια εντυπωσιακή αυστραλέζικη παραγωγή! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top