F Comic-Con 2019: Η 3η σεζόν του Westworld αποκαλύπτει τα μυστικά της και κλείνει ραντεβού για το 2020 (trailer) - FilmBoy Comic-Con 2019: Η 3η σεζόν του Westworld αποκαλύπτει τα μυστικά της και κλείνει ραντεβού για το 2020 (trailer) - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2019: Η 3η σεζόν του Westworld αποκαλύπτει τα μυστικά της και κλείνει ραντεβού για το 2020 (trailer)


    Να είμαι ειλικρινής, παρότι το Westworld χαρακτηρίστηκε ως το next big thing του τηλεοπτικού ρινγκ, προσωπικά δεν άντεξα να δω πάνω από 2-3 επεισόδια, και όπως αποδείχτηκε δεν ήμουν ο μόνος, με τη σειρά των Jonathan Nolan και Lisa Joy να μην έχει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης, όμως να αποκτά ένα φανατικό κοινό που το έχει μετατρέψει σε ένα σχεδόν cult classic.

    Ωστόσο φαίνεται πως αυτοί είναι αρκετοί, με το κανάλι να πλησιάζει στην ολοκλήρωση των γυρισμάτων του 3ου κύκλου, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.

    Η νέα σεζόν θα έχει το υπότιτλο The New World με τους Aaron Paul (The Path), Lena Waithe (The Chi), Marshawn Lynch, Kid Cudi, και τον Vincent Cassel να προστίθενται στο ήδη πλούσιο cast.

    Δείτε το αναμφίβολα εντυπωσιακό trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2019: Η 3η σεζόν του Westworld αποκαλύπτει τα μυστικά της και κλείνει ραντεβού για το 2020 (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top