F The Chi trailer: Η ταραχώδης ζωή των παιδιών στο νότιο Σικάγο ζωντανεύει στο Showtime - FilmBoy The Chi trailer: Η ταραχώδης ζωή των παιδιών στο νότιο Σικάγο ζωντανεύει στο Showtime - FilmBoy
  • Latest News

    The Chi trailer: Η ταραχώδης ζωή των παιδιών στο νότιο Σικάγο ζωντανεύει στο Showtime


    Στη δημοσιότητα έδωσε το κανάλι Showtime το πρώτο trailer της πολλά υποσχόμενης νέας δραματικής σειράς The Chi που θα κάνει πρεμιέρα με το νέο έτος.

    Γυρισμένο εξ ολοκλήρου στις γειτονιές του νότιου Σικάγο, η σειρά παρουσιάζει τη ταραχώδη ζωή ενός συνόλου ανθρώπων, οι ζωές των οποίων συναντιόνται από σύμπτωση, αλλά συνδέονται από την ανάγκη για ανθρώπινη σχέση και λύτρωση.

    Δημιουργός του The Chi είναι η Lena Waithe (βραβευμένη με ΕΜΜΥ σεμαριογράφος του Master of None), με τον Rick Famuyiwa (Dope) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του πιλότου.

    Πρωταγωνιστούν οι Jason Mitchell (Detroit), Jacob Latimore (Collateral Beauty), Ntare Guma Mbaho Mwine (Queen of Katwe), Alex Hibbert (Moonlight), Yolonda Ross (The Bad Batch), Armando Riesco και Tiffany Boone (The Following).

    Το The Chi θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Chi trailer: Η ταραχώδης ζωή των παιδιών στο νότιο Σικάγο ζωντανεύει στο Showtime Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top