F The Rover trailer: Ο σκηνοθέτης του Animal Kingdom επιμένει να συναρπάζει - FilmBoy The Rover trailer: Ο σκηνοθέτης του Animal Kingdom επιμένει να συναρπάζει - FilmBoy
  • Latest News

    The Rover trailer: Ο σκηνοθέτης του Animal Kingdom επιμένει να συναρπάζει


    Τη προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή στο φεστιβάλ των Καννών της νέας ταινίας του David Michôd, του σκηνοθέτη του απίστευτου/εξαιρετικού Animal Kingdom, με τίτλο The Rover.

    Στη ταινία πρωταγωνιστούν οι Guy Pearce και Robert Pattinson και η εταιρεία παραγωγής A24 Films αμέσως κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer, μαζί με δύο teaser poster και κάποιες εικόνες.

    10 χρόνια μετά την κατάρρευση της κοινωνίας, ένας μοναχικός τύπος ακολουθεί τα ίχνη μιας συμμορίας που του έκλεψε το αμάξι από μια έρημη πόλη στην ενδοχώρα της Αυστραλίας, με την αναγκαστική βοήθεια ενός τραυματισμένου άντρα τον οποίο άφησαν πίσω οι ίδιοι κατά τη κλοπή.

    Το trailer είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, με φοβερή ένταση και στυλ – ό,τι ακριβώς περιμένω από τον σκηνοθέτη της αγαπημένης μου ταινίας του 2010 και της καλύτερης Αυστραλέζικης ταινίας τα τελευταία 10 χρόνια.

    Η A24 Films έχει ήδη αναβάλει την κυκλοφορία στις ΗΠΑ, από 13 Ιουνίου σε λίγες πόλεις, σε 20 Ιουνίου σε ευρεία διανομή!

    Πώς σας φαίνεται;





    The Rover trailer από FilmBoy-gr

     




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Rover trailer: Ο σκηνοθέτης του Animal Kingdom επιμένει να συναρπάζει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top