F The Art of Self-Defense trailer: Ο Jesse Eisenberg μαθαίνει καράτε για να νικήσει τους φόβους του - FilmBoy The Art of Self-Defense trailer: Ο Jesse Eisenberg μαθαίνει καράτε για να νικήσει τους φόβους του - FilmBoy
  • Latest News

    The Art of Self-Defense trailer: Ο Jesse Eisenberg μαθαίνει καράτε για να νικήσει τους φόβους του


    Με την ερμηνεία στο Dawn of Justice να έχει κοστίσει σημαντικά στην αξιοπιστία του, ο Jesse Eisenberg επιστρέφει με μια σειρά μικρών ανεξάρτητων ταινιών (και του Zombieland 2 βεβαίως βεβαίως), μεταξύ των οποίων και το The Art of Self-Defense.

    Σε αυτή υποδύεται τον Casey, έναν άνδρα που δέχεται μια τυχαία επίθεση στο δρόμο που τον κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο τρομαγμένος είναι γενικά σαν άνθρωπος, και αποφασίζει να γραφτεί σε μια σχολή καράτε για να καταπολεμήσει τους φόβους του, όμως ο δάσκαλος του βγαίνει λίγο... ανισόρροπος!

    Η ταινία είναι του Riley Stearns, δημιουργού του Faults που είχε προκαλέσει λίγο θόρυβο πριν μια πενταετία, και συμπρωταγωνιστούν οι Alessandro Nivola (Disobedience) και Imogen Poots (Green Room).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Art of Self-Defense trailer: Ο Jesse Eisenberg μαθαίνει καράτε για να νικήσει τους φόβους του Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top