F Child's Play trailer: Από δαιμονισμένη κούκλα, δυσλειτουργικό ρομποτάκι... που κατάντησες ρε Chucky! - FilmBoy Child's Play trailer: Από δαιμονισμένη κούκλα, δυσλειτουργικό ρομποτάκι... που κατάντησες ρε Chucky! - FilmBoy
  • Latest News

    Child's Play trailer: Από δαιμονισμένη κούκλα, δυσλειτουργικό ρομποτάκι... που κατάντησες ρε Chucky!


    Είναι γνωστό πως τα οικονομικά προβλήματα άφησαν στην κραταιά κάποτε MGM μονάχα το όνομα και μια πλούσια φιλμοθήκη, την οποία τώρα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί (ξεζουμίσει) με αποτυχημένα στη πλειοψηφία τους remakes και reboots.

    Σειρά έχει ένας από τους πιο iconic villains, ο... παρεξηγημένος Chucky, η δολοφονική κούκλα που γέννησε η φαντασία του Don Mancini και απογειώθηκε με τη φωνή του Brad Dourif και οδήγησε σε 6 sequels.

    Μόλις δυο χρόνια μετά το Cult of Chucky, η εταιρία αποφάσισε να πατήσει restart, και να μας ξανασυστήσει τον Chucky με τη νέα του μορφή, όχι πια ως μια δαιμονισμένη κούκλα αλλά ως ένα ανεξέλεγκτο, τεχνολογικά εξελιγμένο ρομποτάκι!

    Με τον Mancini να μην έχει ουδεμία ανάμειξη με το project, δηλώνοντας μάλιστα απογοητευμένος και εκνευρισμένος που εκμεταλλεύονται το "παιδί" του με αυτό το τρόπο, το σενάριο της νέας ταινίας έγραψε ο βιντεοπαιχνιδάς Tyler Burton Smith και στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Lars Klevberg (Polaroid).

    Πρωταγωνιστούν οι Gabriel Bateman (Lights Out), Aubrey Plaza (Ingrid Goes West) και Brian Tyree Henry (Widows) με τον Mark Hamill να είναι η νέα φωνή του Chucky.

    To Child's Play θα δούμε στις 4 Ιουλίου. 

    Δείτε τα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Child's Play trailer: Από δαιμονισμένη κούκλα, δυσλειτουργικό ρομποτάκι... που κατάντησες ρε Chucky! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top