F Ingrid Goes West trailer: Η Aubrey Plaza μας τρομάζει σε ...μαύρη κωμωδία - FilmBoy Ingrid Goes West trailer: Η Aubrey Plaza μας τρομάζει σε ...μαύρη κωμωδία - FilmBoy
  • Latest News

    Ingrid Goes West trailer: Η Aubrey Plaza μας τρομάζει σε ...μαύρη κωμωδία


    Ένα από τα αγαπημένα φιλμ στο φετινό Sundance ήταν το Ingrid Goes West, μια μαύρη κωμωδία για ένα κορίτσι (μια απίστευτη, αγνώριστη και τρομακτική Aubrey Plaza) που, μετά το θάνατο της μητέρας της, έμαθε να ζει μέσα από τις στιγμές αυτών που ακολουθεί στο Instagram, έχοντας αυταπάτες ότι η φιλία τους είναι πραγματική.

    Αναλυτικά, η επίσημη σύνοψη λέει:
    Μετά το θάνατο της μητέρας της και μια σειρά από αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας, η νεαρή Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) διαφεύγει από τη βαρετή ζωή της μετακομίζοντας δυτικά, στο Λος Άντζελες, για να βρει την ‘follower στο Instagram (και ‘καρδιακή της φίλη’) Taylor Sloane (Elizabeth Olsen). 

    Πέρα από τις εξαιρετικές ερμηνευτικές επιδόσεις της Plaza, στο Sundance ακούστηκαν επίσης καλά λόγια και για τους O’Shea Jackson Jr. και Elizabeth Olsen.

    Πάντως, μη ξεγελιέστε από το στόρι, στο trailer η Plaza θα μπορούσε να παίζει σε Ισπανική horror movie.
    …Άνετα.
    Το Ingrid Goes West βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 4 Αυγούστου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ingrid Goes West trailer: Η Aubrey Plaza μας τρομάζει σε ...μαύρη κωμωδία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top