F Η FilmBoy φέρνει τον Ζαν Κοκτώ, τον Λουί Ντε Φινές και τον Αλαίν Ντελόν στα θερινά σινεμά! - FilmBoy Η FilmBoy φέρνει τον Ζαν Κοκτώ, τον Λουί Ντε Φινές και τον Αλαίν Ντελόν στα θερινά σινεμά! - FilmBoy
  • Latest News

    Η FilmBoy φέρνει τον Ζαν Κοκτώ, τον Λουί Ντε Φινές και τον Αλαίν Ντελόν στα θερινά σινεμά!


    Η FilmBoy Pictures αγαπάει το θερινό σινεμά, το καλό θερινό σινεμά, και η χώρα μας έχει πολλά απ' αυτά. 
    Επειδή σε αυτούς τους υπέροχους χώρους πρέπει να προβάλλονται μόνο τα καλύτερα, φέτος εξασφαλίσαμε τρεις πραγματικά ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ταινίες του γαλλικού κινηματογράφου, σε εντυπωσιακή, πλήρως αποκατεστημένη επανέκδοση που θα σας περιμένουν να τις απολαύσετε.



    Το πρόγραμμα ανοίγει στις 13 Ιουνίου, όταν και θα κάνει πρεμιέρα η ταινία του Jean Cocteau, Orphee (Ορφέας και Ευρυδίκη).  
    Ο εμβληματικός σκηνοθέτης παρουσίασε το 1950 το δεύτερο κεφάλαιο της Ορφικής του τριλογίας, μια αλληγορική διασκευή του ελληνικού μύθου του Ορφέα, τοποθετημένη στο σύγχρονο Παρίσι της εποχής, ένα υπαρξιακό ταξίδι στο Κάτω Κόσμο που φτάνει σε νέα επίπεδα απόκοσμης ομορφιάς χάρη στην υψηλής ποιότητας νέα έκδοση. 
    Πρωταγωνιστούν οι Jean Marais, Francois Perier και Maria Casares.


    Στα τέλη του μήνα, έχουμε τη χαρά να γιορτάσουμε μαζί σας τα 50 χρόνια της ίσως πιο εμβληματικής καλοκαιρινής ταινίας, του La Piscine (Η Πισίνα) του Jacques Deray, με τον άγνωστο τότε σκηνοθέτη να στέλνει το θρυλικό ζευγάρι Alain Delon και Romy Schneider για διακοπές σε μια βίλα στη Νότια Γαλλία, όμως η αναπάντεχη εμφάνιση των Maurice Ronet και Jane Birkin οδηγεί στη δολοφονία, με τη ζήλια και τα πάθη να πλέκονται στον ιστό του μυστηρίου.


    Τον Ιούλιο, στη καρδιά του καλοκαιριού, είναι ώρα να χαλαρώσουμε και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από μια κωμωδία του μεγάλου Louis de Funes
    Ο αγαπημένος ηθοποιός, σε σκηνοθεσία Jean Girault, το 1964 υποδύθηκε για πρώτη φορά έναν από τους χαρακτηριστικούς ρόλους της καριέρας του, εκείνον του γκαφατζή αστυνόμου Λουντοβίκ Κρουσό στο Le Gendarme de Saint-Tropez (Ο Χωροφύλακας του Σαιν Τροπέ), με τη ξεκαρδιστική ταινία που έσπασε ταμεία και αποτέλεσε τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της χρονιάς, να επιστρέφει σε νέα εντυπωσιακή έκδοση.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η FilmBoy φέρνει τον Ζαν Κοκτώ, τον Λουί Ντε Φινές και τον Αλαίν Ντελόν στα θερινά σινεμά! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top