F Always Be My Maybe trailer: Ο Keanu Reeves στη νέα ρομαντική κομεντί του Netflix! - FilmBoy Always Be My Maybe trailer: Ο Keanu Reeves στη νέα ρομαντική κομεντί του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Always Be My Maybe trailer: Ο Keanu Reeves στη νέα ρομαντική κομεντί του Netflix!


    Το trailer του Always Be My Maybe έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, μιας νέας ρομαντικής κομεντί από τους δημιουργούς του Fresh off the Boat.

    H Sasha και ο Marcus ήταν μαζί κυριολεκτικά από παιδιά, και ήταν τόσο ταιριαστοί που όλοι πίστευαν πως θα καταλήξουν μαζί. 

    Όμως η ζωή τα έφερε έτσι και αυτό δεν έγινε. 
    Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, εκείνη είναι μια επιτυχημένη chef που ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο της εστιατόριο και εκείνος ένας ευτυχισμένος αλλά αποτυχημένους μουσικός που ζει ακόμα στο σπίτι του πατέρα του. 
    Η νέα τους συνάντηση θα ξανανάψει τη σπίθα, μήπως όμως είναι ήδη πολύ αργά;

    Το Always Be My Maybe είναι η πρώτη κινηματογραφική προσπάθεια μιας ομάδας συνεργατών με αποκλειστικά τηλεοπτική εμπειρία, κάτι που είναι δυστυχώς αρκετά εμφανές, με πρωταγωνιστές τους Randall Park (Aquaman), Ali Wong (Father Figures), Daniel Dae Kim (Hellboy) και τον Keanu Reeves σε ρόλο έκπληξη.

    Η ταινία θα ανέβει στο Netflix στις 31 Μαΐου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Always Be My Maybe trailer: Ο Keanu Reeves στη νέα ρομαντική κομεντί του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top