F Stuck trailer: Έξι άγνωστοι χορεύουν και τραγουδούν στο Μετρό της Νέας Υόρκης! - FilmBoy Stuck trailer: Έξι άγνωστοι χορεύουν και τραγουδούν στο Μετρό της Νέας Υόρκης! - FilmBoy
  • Latest News

    Stuck trailer: Έξι άγνωστοι χορεύουν και τραγουδούν στο Μετρό της Νέας Υόρκης!


    Μετά τις μεγάλες θεατρικές επιτυχίες Mamma Mia, Chicago, Rock of Ages, Les Miserables και άλλων μιούζικαλ που έχουν ήδη διασκευαστεί για τη μεγάλη οθόνη, οι παραγωγοί έριξαν τα δίχτυα τους και σε μικρότερες παραγωγές, όπως το Stuck του Riley Thomas, ένα μουσικό μονόπρακτο που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το 2008 στο Σικάγο.

    Η ιστορία του μας βάζει σε ένα βαγόνι του μετρό της Νέας Υόρκης, εκεί όπου εγκλωβίζονται για λίγες ώρες έξι άγνωστοι, διαφορετικών ηλικιών, φύλων και φυλών, κοινωνικής και οικονομικής τάξης, με τον καθένα να έχει να διηγηθεί τη δική του ιστορία και να πάρει μαθήματα ζωής ο ένας από τον άλλον... και όλα αυτά φυσικά με πολύ πολύ τραγούδι.

    Τη σεναριακή διασκευή και σκηνοθεσία ανέλαβε ο Michael Berry (Frontera) και πρωταγωνιστούν οι Giancarlo Esposito (Maze Runner: The Death Cure), Amy Madigan (The Lifeguard), Ashanti (Resident Evil: Extinction), Arden Cho (Teen Wolf), Omar Chaparro (How to Be a Latin Lover) και Gerard Canonico.

    Το Stuck έκανε τη παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Newport δύο ολόκληρα χρόνια πριν, όμως λόγω αλλαγών στη διανομή που οδηγούσαν σε αναβολές, η κανονική του έξοδός στις αμερικάνικες αίθουσες θα γίνει στα μέσα Απριλίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Stuck trailer: Έξι άγνωστοι χορεύουν και τραγουδούν στο Μετρό της Νέας Υόρκης! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top