F Rocketman trailer: Ο Taron Egerton ενσαρκώνει το θρύλο Elton John στη μουσική ημι-βιογραφία - FilmBoy Rocketman trailer: Ο Taron Egerton ενσαρκώνει το θρύλο Elton John στη μουσική ημι-βιογραφία - FilmBoy
  • Latest News

    Rocketman trailer: Ο Taron Egerton ενσαρκώνει το θρύλο Elton John στη μουσική ημι-βιογραφία


    Στις αρχές του 2012, ο ίδιος ο Elton John ανακοίνωσε πως έχει στα σκαριά τη κινηματογραφική του βιογραφία, επιλέγοντας μάλιστα τον Justin Timberlake για να τον υποδυθεί. 
    Ο Lee Hall (Victoria & Abdul) ανέλαβε να γράψει το σενάριο και ο Michael Gracey να το σκηνοθετήσει.

    Για πέντε περίπου χρόνια το project ήταν στον πάγο, με αρκετούς ηθοποιούς να φημολογούνται ότι φλερτάρουν με το πρωταγωνιστικό ρόλο, μεταξύ των οποίων και ο Tom Hardy! 

    Χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα του 2017 όταν ανακοινώθηκε πως ο Taron Egerton (Robin Hood) ήταν τελικά ο εκλεκτός, ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρεθεί εν τέλει ο Dexter Fletcher (Eddie the Eagle), αυτός που ολοκλήρωσε ο Bohemian Rhapsody μετά την απομάκρυνση του Singer.

    Η ταινία θα καταπιάνεται με τη ζωή του... Reginald Dwight από τη περίοδο που σπούδαζε στη Βασιλική Μουσική Ακαδημία, μέχρι και την επική αλλά και ταραχώδη συνεργασία με τον Bernie Taupin που ουσιαστικά τον έκανε και τον Elton John που γνωρίζουμε.


    Όπως δήλωσε ο Edgerton, το Rocketman δεν είναι μια παραδοσιακή βιογραφία, μιας και περιέχει πολλά στοιχεία φαντασίας.

    Δίπλα του εμφανίζονται οι Jamie Bell (Film Stars Don't Die in Liverpool), Richard Madden (Bastille Day) και Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom).

    Τη ταινία θα δούμε στις 30 Μαΐου

    Μέχρι τότε, απολαύστε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rocketman trailer: Ο Taron Egerton ενσαρκώνει το θρύλο Elton John στη μουσική ημι-βιογραφία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top