F I Trapped the Devil trailer: Αγάπη μου, έκλεισα το Διάβολο στο υπόγειο! - FilmBoy I Trapped the Devil trailer: Αγάπη μου, έκλεισα το Διάβολο στο υπόγειο! - FilmBoy
  • Latest News

    I Trapped the Devil trailer: Αγάπη μου, έκλεισα το Διάβολο στο υπόγειο!


    Με αφορμή τη φεστιβαλική του πρεμιέρα, η IFC Midnight έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της πρώτης ταινίας του Josh Lobo, ενός χριστουγεννιάτικου (!!) θρίλερ τρόμου με τίτλο I Trapped the Devil.

    Τα Χριστούγεννα είναι περίοδος χαράς και οικογενειακών σμιξιμάτων. 

    Έτσι, ο Matt με τη σύζυγό του, κάνουν έκπληξη και εμφανίζονται ξαφνικά στο σπίτι του αποξενωμένου αδερφού του, Steve για να περάσουν μαζί τις γιορτές. 
    Όμως τους περιμένει μια τρομακτική έκπληξη όταν συνειδητοποιούν ότι ο Steve έχει παγιδευμένο στο υπόγειο έναν άνδρα, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο ίδιος ο Διάβολος! 
    Το ζευγάρι παθαίνει σοκ, αλλά ταυτόχρονα μπαίνει μέσα τους και η αβεβαιότητα για το αν ο Steve τα έχει χάσει ή μήπως ο άνδρας στο υπόγειο είναι όντως η προσωποποίηση του Κακού.

    Πρωταγωνιστούν οι AJ Bowen (The Guest), Susan Burke (Southbound), Scott Poythress (Devil's Knot) και η Jocelin Donahue (The House of the Devil).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Trapped the Devil trailer: Αγάπη μου, έκλεισα το Διάβολο στο υπόγειο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top