F Southbound trailer: Όταν οι ανθολογίες τρόμου βαδίζουν προς τη Ζώνη του Λυκόφωτος - FilmBoy Southbound trailer: Όταν οι ανθολογίες τρόμου βαδίζουν προς τη Ζώνη του Λυκόφωτος - FilmBoy
  • Latest News

    Southbound trailer: Όταν οι ανθολογίες τρόμου βαδίζουν προς τη Ζώνη του Λυκόφωτος


    Το horror hit στο κύκλωμα των φεστιβάλ του είδους, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών λέγεται Southbound, μια νέα ανθολογία τρόμου που όμως αποφεύγει την παραδοσιακή found footage οπτική της τριλογίας V/H/S.

    Έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Midnight Madness του φεστιβάλ του Toronto, εκεί όπου αγοράστηκε από την The Orchand με ημερομηνία προβολής μέσα στον Φεβρουάριο.

    Το Southbound έχει υψηλότερο βαθμό συντονισμού από τις άλλες ανθολογίες, με τους τέσσερις σκηνοθέτες (Radio Silence, Roxanne Benjamin, David Bruckner και Patrick Horvath) να εργάζονται στενά μαζί για να δημιουργήσουν τις ιστορίες που ρέουν η μία στην άλλη, σε ένα αποτέλεσμα που μοιάζει περισσότερο στο The Twilight Zone παρά στο σύγχρονο horror.

    Τσεκάρετε το trailer και θα καταλάβετε.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Southbound trailer: Όταν οι ανθολογίες τρόμου βαδίζουν προς τη Ζώνη του Λυκόφωτος Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top