F Non-Fiction trailer: Λογοτεχνία και σχέσεις στο επίκεντρο της νέας ταινίας του Olivier Assayas - FilmBoy Non-Fiction trailer: Λογοτεχνία και σχέσεις στο επίκεντρο της νέας ταινίας του Olivier Assayas - FilmBoy
  • Latest News

    Non-Fiction trailer: Λογοτεχνία και σχέσεις στο επίκεντρο της νέας ταινίας του Olivier Assayas


    Μετά τα (κατά κύριο λόγο) αγγλόφωνα Clouds of Sils Maria & Personal Shopper, ο Olivier Assayas αφήνει για λίγο τη παγκόσμια αγορά και επιστρέφει στο αγαπημένο του Παρίσι, παρουσιάζοντας τη νέα του ταινία με τίτλο Doubles Vies, ή στο μεταφρασμένο της, Non-Fiction.

    Η ταινία είναι μια σάτιρα και μας βάζει στα άδυτα του καλλιτεχνικού κόσμου, με κεντρικούς ήρωες έναν... όχι και τόσο πετυχημένο συγγραφέα και τον... όχι και τόσο πετυχημένο εκδότη του, ενώ οι δυο τους προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στη κρίση μέσης ηλικίας, στην διαρκώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία της λογοτεχνίας αλλά και στις φουρτουνιασμένες σχέσεις με τις συζύγους τους.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι στο φεστιβάλ Βενετίας, και από το νέο έτος ξεκίνησε τη πορεία του στις αγορές του κόσμου... και κάτι μου λέει πως με τους Guillaume Canet και Juliette Binoche στο βασικό cast δε θα λείπει και από το ελληνικό θερινό καλεντάρι.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Non-Fiction trailer: Λογοτεχνία και σχέσεις στο επίκεντρο της νέας ταινίας του Olivier Assayas Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top