F L.A.'s Finest trailer: Jessica Alba και Gabrielle Union είναι... κακά κορίτσια στο τηλεοπτικό spin-off του Bad Boys! - FilmBoy L.A.'s Finest trailer: Jessica Alba και Gabrielle Union είναι... κακά κορίτσια στο τηλεοπτικό spin-off του Bad Boys! - FilmBoy
  • Latest News

    L.A.'s Finest trailer: Jessica Alba και Gabrielle Union είναι... κακά κορίτσια στο τηλεοπτικό spin-off του Bad Boys!


    Αν και ειλικρινά δε βρίσκω κανένα ιδιαίτερο λόγο στην επιμονή να αναβιωθεί το franchise των Bad Boys, αυτό όντως συμβαίνει, και εκτός από τη τρίτη ταινία με τους αρχικούς πρωταγωνιστές που βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα, έτοιμο είναι και ένα τηλεοπτικό spin-off με τίτλο L.A.'s Finest.

    Πρωταγωνίστρια είναι η Sydney Burnett, αδερφή του Marcus Burnett (ο Martin Lawrence είναι αυτός), που μετά τη περιπέτειά της στο Miami (βλέπε Bad Boys 2), έχει αφήσει την υπηρεσία της και έχει μεταφερθεί στο NYPD, όπου της δίνουν ως συνεργάτη την Nancy McKenna, μια μητέρα με ομοίως μπερδεμένο παρελθόν, με τις δύο γυναίκες που δε φαίνεται να ταιριάζουν πουθενά, να λύνουν τη μία υπόθεση μετά την άλλη.

    Μια κλασσική police procedural σειρά που ίσως δε δίναμε ιδιαίτερη προσοχή, με τον Jerry Bruckheimer στη παραγωγή και τις Jessica Alba και Gabrielle Union στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μπορεί να μη γίνει το νέο hit όμως οι οπαδοί του είδους σίγουρα θα της δώσουν μια ευκαιρία.

    Το L.A.'s Finest θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Μαΐου στο κανάλι Spectrum

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: L.A.'s Finest trailer: Jessica Alba και Gabrielle Union είναι... κακά κορίτσια στο τηλεοπτικό spin-off του Bad Boys! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top