F Fake sequels και πώς θα τα θέλαμε: Kill Bill Vol. 3 - FilmBoy Fake sequels και πώς θα τα θέλαμε: Kill Bill Vol. 3 - FilmBoy
  • Latest News

    Fake sequels και πώς θα τα θέλαμε: Kill Bill Vol. 3



    Επιτέλους το πολυαναμενόμενο τρίτο μέρος που περιμέναμε εδώ και χρόνια. 
    Και δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια χορταστική ταινία με μεγάλο cast σε σκηνοθεσία φυσικά του μοναδικού Quentin Tarantino
    Για πολλούς το τρίτο αυτό μέρος θεωρείται ως το καλύτερο, αφού συγκεντρώνει πολλούς διάσημους ηθοποιούς, οι οποίοι θέλησαν με χαρά να συμμετέχουν στην τρίτη και τελευταία ταινία του Kill Bill. 

    H Uma Thurman έκανε την καρδιά της πέτρα, συγχώρεσε τον Tarantino για την μεταχείριση που της έκανε (κόντεψε να σκοτωθεί η γυναίκα οδηγώντας αυτοκίνητο –χώρια τα πάνδεινα που τράβηξε για τις ανάγκες της ταινίας-) και πήρε ξανά το Hattori Hanzō σπαθί της και είναι έτοιμη να θερίσει κεφάλια και πάλι.

    Ουσιαστικά μετά το τέλος του Kill Bill Vol. 2, η Beatrix Kiddo (Uma Thurman) έχοντας σκοτώσει τον Bill, είναι τρισευτυχισμένη που έχει βιώσει την ανέλπιστη χαρά να ξανανταμώσει με την κόρη της, την οποία θεωρούσε νεκρή. 
    Την έχει πάρει και ζούνε μαζί ήρεμες και χαρούμενες. 
    Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι έχει επαναπαυτεί, την έχει διδάξει όλες της τεχνικές που έχει μάθει από τον αγαπημένο της δάσκαλο πολεμικών τεχνών Pai Mei. 
    Καθώς περιμένει ότι κάποια στιγμή η Nikki θα επιστρέψει ζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας της.

    Η Niki είναι η τετράχρονη κόρη της Vernita Green (Vivica A. Fox) με κωδικό όνομα Copperhead που ήταν μέλος της ομάδας Deadly Viper Assassination Squad, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας είχαν χτυπήσει την Beatrix σχεδόν μέχρι θανάτου την ημέρα του γάμου της.

    Όπως είναι γνωστό η Beatrix (λέγε με και Black Mamba) η πιο θανατερή δολοφόνος του κόσμου κατά τον αγαπημένο της Bill, εντόπισε όλα τα μέλη της ομάδας και τους σκότωσε έναν έναν. 
    Η τετράχρονη Niki είδε μπροστά στα μάτια της τον θάνατο της μητέρας της και μεγάλωσε με την επιθυμία της εκδίκησης, καλλιεργώντας το μίσος μέσα της.


    Και ερχόμαστε στο σήμερα, 20 χρόνια μετά, όπου η κόρη της Beatrix, η B.B. (Saoirse Ronan) είναι μια ευτυχισμένη κοπέλα, αλλά και μια ικανότατη δολοφόνος μετά την πολύχρονη εκπαίδευσή της από την μητέρα της. 
    Όπως και το αγόρι της, ο John (Nicholas Hoult), o οποίος ήταν ορφανός και από μικρό παιδί μεγάλωσε δίπλα στην Beatrix, η οποία τον φρόντισε και του έμαθε παράλληλα επίσης όλες τις πολεμικές τεχνικές.

    Όπως ήταν φυσικό η θέση του εκλιπόντος Bill (David Carradine) στο μαφιόζικο στερέωμα δεν θα μπορούσε να μείνει κενή και πλέον ο κορυφαίος δολοφόνος Master B. (Christian Bale) κάθεται στον «θρόνο» του ελέγχοντας τα πάντα, έχοντας στο πλευρό του την Em (Emily Blunt), η οποία είναι επίσης κορυφαία δολοφόνος και πανέμορφη γυναίκα (να τα λέμε και αυτά). 
    Μαζί ηγούνται της νέας ομάδας των Deadly Viper Assassination Squad, η οποία συγκροτείται από φονικά μέλη, κορυφαίοι εκτελεστές όλοι τους.

    Η 24χρονη πλέον Niki (Zoe Kravitz) έχοντας εκπαιδευτεί και εκείνη στις πολεμικές τέχνες από την Ney (Zoe Saldana), (η οποία είναι διακεκριμένη δολοφόνος as well), είναι έτοιμη για την πολυπόθητη εκδίκηση της.
    Η Niki μαζί με την Ney απευθύνονται στον Master B. και στην ομάδα του με σκοπό να τις βοηθήσουν στον εντοπισμό και τον θάνατο της Beatrix Kiddo. 
    Το όνομα της Black Mamba αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο στους κύκλους των δολοφόνων και το αν είναι ζωντανή ή όχι αποτελεί ένα αστικό μύθο. 
    Ο θάνατος της Black Mamba θα μπορούσε να ανεβάσει πολύ το γόητρο ενός δολοφόνου, για αυτό ο Master B. συμφωνεί στο να κυνηγήσουν την Νύφη μέχρι θανάτου.

    Η Beatrix, η κόρη της η B.B. και ο John θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα πλήθος δολοφόνων σε μια μάχη για την επικράτηση του δυνατότερου. 
    Παλιές γνώριμες αντίπαλες είναι φυσικά η Elle και η Sofie, οι οποίες έχουν μείνει ζωντανές από τα Kill Bill Vol 1 & 2 και επιζητούν την δική τους εκδίκηση από την Black Mamba.


    Όπως είναι φυσικό οδηγούμαστε σε ένα λουτρό αίματος μέχρι το επικό φινάλε.

    Λίστα με τους εχθρούς της Νύφης στο Kill Bill Vol. 3

    1) Elle Driver (Daryl Hannah), κωδικό όνομα California Mountain Snake.
    Θυμίζω ότι η Beatrix της είχε ξεριζώσει και το δεύτερο μάτι και την άφησε να αιμορραγήσει μέχρι θανάτου στο τροχόσπιτο στο Kill Bill Vol.2, αλλά η Elle είναι σκληρό καρύδι και τελικά δεν πέθανε. 
    Τώρα χωρίς καθόλου όραση πια, έχει εκπαιδευτεί ακούγοντας τους ήχους και τον αέρα και έχει γίνει ακόμα καλύτερη μαχήτρια από ότι ήταν πριν, έστω και αν δεν βλέπει καθόλου.
    She and Black Mamba have unclosed business…

    2) Sofie Fatale (Julie Dreyfus), η δικηγόρος της O-Ren (Lucy Liu), την οποία η Beatrix άφησε ζωντανή στο Kill Bill Vol.1 για να μεταφέρει την σφαγή που είδε στον Bill μεταδίδοντας του το μήνυμα ότι έρχεται για εκείνον. 
    Η Sofie είναι πλέον και εκείνη δολοφόνος, έχοντας πλέον τεχνητά μέρη στο σώμα της, τεχνητά χέρια και πόδια, αφού είχε ακρωτηριαστεί από την Beatrix.

    3) Niki (Zoe Kravitz) – κόρη της Vernita Green που επιζητά διακαώς εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας της.

    4) Ney (Zoe Saldana) – διαπεδαγωγός της Niki και επίσης κορυφαία δολοφόνος.

    5) Deadly Skull (Ed Skrein) – αιμοσταγής δολοφόνος που δεν σταματάει πουθενά.

    6) Crazy Rose (Rose McGowan) – δολοφόνος με ανεξέλεγκτη οργή και με μανία σκοτώνει τα θύματά της.

    7) Dwarf sand boa (Jet Li) – μέντορας του Master B. του δίδαξε όλα όσα ξέρει και βρίσκεται ως σύμβουλος στο πλευρό του.

    8) Amur rat snake (Ziyi Zhang) παλιά φίλη της O-Ren και κορυφαία Κινέζα δολοφόνος, αρχηγός πλέον της κινεζικής μαφίας στην θέση που κατείχε η O-Ren. (Πρόκειται για την ηθοποιό των ταινιών “Τίγρης και Δράκος”, “Iπτάμενα Στιλέτα” και “Αναμνήσεις μίας Γκέισας”).

    9) Monocled cobra (James McAvoy) – εύστροφος σιωπηλός δολοφόνος και απόλυτα θανατηφόρος

    10) Burmese python (Adrian Brody) – Ευρωπαίος δολοφόνος μεγαλωμένος στην Ιαπωνία από assassins γονείς. 
    Κορυφαίος εκτελεστής παγκοσμίως με χαρακτηριστικό στυλ και άνεση.

    11) Em (Emily Blunt), κωδικό όνομα The Queen Viper
    Σύζυγος του Master B. και πλέον η καλύτερη πολεμίστρια-δολοφόνος του σήμερα. 
    Ανυπομονεί να βρεθεί αντιμέτωπη με την Black Mamba και να διατηρήσει τον τίτλο της.

    12) Master B. (Christian Bale)
    Ο αρχηγός της συμμορίας, ένας νέος Kill Bill αν θέλετε, ο οποίος θα είναι η τελική μάχη της Black Mamba/Νύφης/ Beatrix Kiddo.


    Σκηνοθεσία: Quentin Tarantino
    Starring: Uma Thurman, Christian Bale, Emily Blunt, James McAvoy, Saoirse Ronan, Nicholas Hoult, Daryl Hannah, Zoe Saldana, Ziyi Zhang, , Zoe Kravitz, Julie Dreyfus, Ed Skrein, Rose McGowan, with Jet Li and Adrian Brody.

    Νάσος Κυριακίδης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fake sequels και πώς θα τα θέλαμε: Kill Bill Vol. 3 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top