F I'll Take Your Dead trailer: Τι γίνεται όταν το πτώμα που πρέπει να εξαφανίσεις δεν είναι και τόσο.. νεκρό; - FilmBoy I'll Take Your Dead trailer: Τι γίνεται όταν το πτώμα που πρέπει να εξαφανίσεις δεν είναι και τόσο.. νεκρό; - FilmBoy
  • Latest News

    I'll Take Your Dead trailer: Τι γίνεται όταν το πτώμα που πρέπει να εξαφανίσεις δεν είναι και τόσο.. νεκρό;


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Scream Factory το trailer του I'll Take Your Dead, του νέου indie θρίλερ του Chad Archibald (The Drownsman).

    Σύμφωνα με το στόρι, o William είναι ένας μόνος πατέρας που ζει στη μέση του πουθενά με τη μικρή του κόρη και έχει αναλάβει μια απλή δουλειά, να κάνει τα πτώματα να εξαφανίζονται. 

    Συμμορίτες της διπλανής πόλης ξεφορτώνονται νεκρούς στη πόρτα του και εκείνος φροντίζει να μην τους βρει ποτέ κανείς. 
    Μέχρι που μια νεαρή κοπέλα που του φέρνουν ξυπνάει και εκεί τα πράγματα μπερδεύονται...

    Ο Chad Archibald είναι ένα από τα γνωστά ονόματα της indie genre σκηνής στο Καναδά, που μέχρι σήμερα ωστόσο παρέμενε βαλτωμένος στο χαρακτηρισμό "πολλά υποσχόμενος", όμως οι πρώτες προβολές του I'll Take Your Dead από τα φεστιβάλ του Toronto και Calgary έφεραν πολύ καλές κριτικές, με τη ταινία να λέγεται πως συνδυάζει πολύ ωραία τις περίπλοκες ενδο-οικογενειακές σχέσεις, την αγωνία αλλά και τον παραφυσικό τρόμο.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I'll Take Your Dead trailer: Τι γίνεται όταν το πτώμα που πρέπει να εξαφανίσεις δεν είναι και τόσο.. νεκρό; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top