F The Widow trailer: H Kate Beckinsale στις ζούγκλες του Κόνγκο για τη νέα σειρά του Amazon - FilmBoy The Widow trailer: H Kate Beckinsale στις ζούγκλες του Κόνγκο για τη νέα σειρά του Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    The Widow trailer: H Kate Beckinsale στις ζούγκλες του Κόνγκο για τη νέα σειρά του Amazon


    Με τις εποχές που κόλαζε τα αρσενικά από 15 μέχρι 75 φορώντας τα δερμάτινα της Selene και σφάζοντας λυκάνθρωπους να αποτελούν οριστικά (;) παρελθόν, η Kate Beckinsale έπρεπε να βρει νέο καλλιτεχνικό καταφύγιο, και με τη μεγάλη οθόνη να μην της το έχει ακόμα προσφέρει, το βρήκε στην Amazon και στο The Widow.

    Στη σειρά των Harry και Jack Williams (Rellik), θα υποδυθεί την Georgia, μια δυναμική γυναίκα που αποφασίζει να αφήσει πίσω τη ζωή της και να βουτήξει στις ζούγκλες του Κόνγκο, αναζητώντας τον σύζυγό της, ο οποίος αγνοείται, μετά τη συντριβή του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε. 

    Αντίθετα με όσους της λένε ότι είναι νεκρός, εκείνη είναι πεπεισμένη πως ζει και η έρευνά της θα την μπλέξει με τη ταραχώδη πολιτική κατάσταση της χώρας.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Alex Kingston (Like Crazy), Charles Dance (Pride and Prejudice and Zombies), Babs Olusanmokun (The Defenders), Ólafur Ólafsson (Trapped) και ο Jacky Ido (Lockout), με τους Oliver Blackburn (Donkey Punch) και Samuel Donovan, να μοιράζονται τη σκηνοθεσία των 8 συνολικά επεισοδίων.

    Το The Widow θα γίνει διαθέσιμο στο Amazon Prime από τη 1η Μαρτίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Widow trailer: H Kate Beckinsale στις ζούγκλες του Κόνγκο για τη νέα σειρά του Amazon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top