F The Ballad of Buster Scruggs trailer: Οι αδερφοί Coen επιστρέφουν στην Άγρια Δύση με μια ξεχωριστή ανθολογία! - FilmBoy The Ballad of Buster Scruggs trailer: Οι αδερφοί Coen επιστρέφουν στην Άγρια Δύση με μια ξεχωριστή ανθολογία! - FilmBoy
  • Latest News

    The Ballad of Buster Scruggs trailer: Οι αδερφοί Coen επιστρέφουν στην Άγρια Δύση με μια ξεχωριστή ανθολογία!


    Με το πέρασμά τους από το Hollywood της δεκαετίας του ’50 στο Hail Ceasar! να μην είναι και η καλύτερη στιγμή της καριέρας του, οι αδερφοί Ethan και Joel Coen επιστρέφουν σε μία άλλη εποχή, που δείχνει να τους ταιριάζει καλύτερα, και μετά τα No Country for Old Men και True Grit, θα μας πάνε ακόμα μια βόλτα στην Άγρια Δύση με το The Ballad of Buster Scruggs.

    Το project ανακοινώθηκε αρχικά ως μίνι-σειρά έξι επεισοδίων για το Netflix, με τους Coen να βγάζουν από το συρτάρι τις μικρές ιστορίες που έγραφαν μέσα στα τελευταία 25 χρόνια με κοινό θέμα την Άγρια Δύση, χωρίς κάποιο άλλο κοινό σημείο.
    Αφού τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν όμως, τα σχέδια άλλαξαν και αποφασίστηκε τα επεισόδια να μονταριστούν σε μία ταινία η οποία και θα κρατήσει την ανθολογιακή μορφή της.

    Το The Ballad of Buster Scruggs έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας όπου κέρδισε το βραβείο καλύτερου σεναρίου.
    Όσο για τη διανομή, τα δικαιώματά της ανήκουν στο Netflix και θα γίνει διαθέσιμη στη πλατφόρμα στις 16 Νοεμβρίου, όμως μην αποκλείσετε και τη περίπτωση κινηματογραφικής διανομής.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Ballad of Buster Scruggs trailer: Οι αδερφοί Coen επιστρέφουν στην Άγρια Δύση με μια ξεχωριστή ανθολογία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top