F To The Bone trailer: Η τρομακτική μεταμόρφωση ανορεξίας της Lily Collins! - FilmBoy To The Bone trailer: Η τρομακτική μεταμόρφωση ανορεξίας της Lily Collins! - FilmBoy
  • Latest News

    To The Bone trailer: Η τρομακτική μεταμόρφωση ανορεξίας της Lily Collins!


    Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας To The Bone, ένα δράμα που ασχολείται με το σοβαρότατο θέμα της ανορεξίας και που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance φέτος (και ήταν στη λίστα με τις 21 Ταινίες που πρέπει να δούμε στο φετινό Sundance).

    Το φιλμ είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της παραγωγού και συγγραφέα Marti Noxon, και λέει την πραγματική ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που αγωνίζεται με την ανορεξία, την αδυναμία της να φάει οτιδήποτε και την έντονη εμμονή της να γίνεται όλο και πιο λεπτή.

    Πρωταγωνιστεί η Lily Collins, σε ένα ρόλο από αυτούς που χαρακτηρίζονται ‘ρόλοι καριέρας’, αφού η Collins χρειάστηκε να αλλάξει την εμφάνισή της για το ρόλο, και να γίνει …τρομακτικά αδύνατη.

    Μαζί της και η Liana Liberato, η Carrie Preston, η Lili Taylor και ο Keanu Reeves στο ρόλο του γιατρού και μάλλον θεραπευτή της.

    Τα σχόλια που έρχονται από το Sundance είναι καλά, ειδικά για την ερμηνεία της Collins.
    Το Netflix θα προβάλει το To The Bone στις 14 Ιουλίου.
    Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: To The Bone trailer: Η τρομακτική μεταμόρφωση ανορεξίας της Lily Collins! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top