F Inhumans trailer: Η πιο παράξενη οικογένεια της Marvel έρχεται στο ABC! - FilmBoy Inhumans trailer: Η πιο παράξενη οικογένεια της Marvel έρχεται στο ABC! - FilmBoy
  • Latest News

    Inhumans trailer: Η πιο παράξενη οικογένεια της Marvel έρχεται στο ABC!


    «Δε λες κουβέντα, κρατάς κρυμμένα και ντοκουμέντα!» 
    «Μη μιλάς, μη γελάς , κινδυνεύει η Ελλάς!» 
    Και άλλα πολλά κρύα αστεία θα μπορούσα να κάνω για το πρόβλημα ομιλίας του Black Bolt. 
    Αλλά δε θα κάνω. 
    Πρέπει να ασχοληθούμε και με το νεοεμφανισθέν trailer της σειράς.

    Εδώ και δυόμιση χρόνια οι fans της Marvel περίμεναν ανυπόμονα το introduction των Inhumans στο MCU, μετά την αρχική ανακοίνωση του. 
    Ωστόσο κάτι η μακρινή ημερομηνία (τότε τουλάχιστον), κάτι η επιστροφή του Spider-Man ‘στον τόπο του’ (εδώ την έχω την παρομοίωση, στην άκρη της γλώσσα μου, μη με κάνετε να την πω) που πήγε τις προγραμματισμένες ταινίες της Marvel Studios μια θέση πίσω, οι Inhumans έμειναν λίγο στο ράφι. 
    Φαίνεται όμως ότι οι δυσκολίες και τα εμπόδια που εμφανίζονται στον κινηματογράφο, αναλαμβάνει να τα λύσει η τηλεόραση.

    Απόδειξη τούτου, η εισαγωγή των Inhumans στη σειρά Agents of SHIELD, ώστε το κοινό να αποκτήσει οικειότητα, με αποκορύφωμα τη δική τους τηλεοπτική σειρά που θα εστιάζει στη βασιλική οικογένεια (το ίδιο έγινε και με τον Ghost Rider, εκεί που δεν πήγε καλά στο σινεμά, ο κόσμος τον είδε πολύ θετικά στο Agents). 

    Και επιτέλους έχουμε το πρώτο trailer της επερχόμενης σειράς. 
    Αρχικά όταν είχαν παρουσιαστεί οι χαρακτήρες, ο κόσμος δεν είχε εκφράσει και τις θετικότερες εντυπώσεις, κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι οι στολές δεν έμοιαζαν με τα comic counterpart τους. 
    Με αυτό όμως το βίντεο η Marvel προφανώς θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει το αρνητικό κλίμα με καλή δράση και σενάριο.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη: 
    «Αφότου η Βασιλική Οικογένεια των Inhumans καθαιρείται ύστερα από ένα πραξικόπημα, μετά βίας βρίσκουν καταφύγιο στη Hawaii όπου οι απρόσμενη αλληλεπίδραση τους με τους ανθρώπους γύρω τους μπορεί να αποβεί σωτήρια, όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για την ίδια τη Γη.»

    Υπαίτιος φυσικά για το εν λόγω πραξικόπημα είναι το κωλόπαιδο ο Ramsay Bolton Maximus, ο οποίος μιλά για ‘ελευθερία’ και ‘δικαίωμα εκ γενετής’ και ‘να μην κρύβονται πλέον οι Inhumans’, αλλά όταν ακούω κάτι τέτοια λογύδρια, το μόνο που σκέφτομαι γι αυτόν που τα λέει είναι ότι θέλει να έχει όλη την εξουσία για τον εαυτό του! 

    Και φυσικά, όλη η δήθεν αυτοπεποίθηση μετατρέπεται σε θρασυδειλία, όταν καταλαβαίνει ότι ο badass ο Black Bolt δεν κωλώνει να χρησιμοποιήσει τη φωνή του. 
    Κι εκεί έχουμε και την εμφάνιση του Lockjaw που πιστεύω ότι θα ευχαριστήσει τους fans με το CGI.

    Και με το που μεταφέρει ο Lockjaw τον Black Bolt στη Χαβάη, αρχίζει και το γρήγορο μοντάζ, όπου βλέπουμε και τους Karnak, Gorgon αλλά και τον ίδιο τον Black Bolt σε δράση και ο τελευταίος μας αφήνει με μια υποψία της δύναμης του. 
    Εντάξει δε θα μας τα έδειχναν κι όλα από τώρα!

    Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Anson Mount (Black Bolt), Serinda Swan (Medusa), Isabelle Cornish (Crystal), Ken Leung (Karnak), Eme Ikwuakor (Gorgon), Iwan Rheon (Maximus) και Mike Moh (Triton). 
    Είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά που γυρίστηκε σε IMAX και η πρεμιέρα της θα γίνει στο κανάλι ABC στις 29 Σεπτεμβρίου του 2017. 
    Η συνέχεια επί της οθόνης!

    Περισσότερες εικόνες, poster στο Heroes For A Day.

    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Inhumans trailer: Η πιο παράξενη οικογένεια της Marvel έρχεται στο ABC! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top