F Snatched trailer: Η Goldie Hawn και η ...νέα Barbie αιχμάλωτες στον Ισημερινό! - FilmBoy Snatched trailer: Η Goldie Hawn και η ...νέα Barbie αιχμάλωτες στον Ισημερινό! - FilmBoy
  • Latest News

    Snatched trailer: Η Goldie Hawn και η ...νέα Barbie αιχμάλωτες στον Ισημερινό!


    Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το trailer της κωμωδίας Snatched, με πρωταγωνίστριες τη Goldie Hawn και τη Amy Schumer …αλλά καλύτερα να μην το έκανε.
    Όχι γιατί η ταινία φαίνεται κακή αλλά γιατί απομυθοποίησε μια σπουδαία ηθοποιό, τη Goldie Hawn, η οποία …έχει άσχημα γεράματα.

    Στην νέα ταινία του Jonathan Levine (του αριστουργηματικού 50/50 και του αρκετά καλού Warm Bodies), η Goldie Hawn και η Amy Schumer (η νέα Barbie, ντε!) είναι μάνα και κόρη που αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι μαζί στο Εκουαδόρ.
    Ωστόσο, μόλις φτάνουν εκεί θα απαχθούν και χωρίς να έχουν κανέναν να τις βοηθήσει, θα πρέπει να συνεργαστούν για να καταφέρουν να δραπετεύσουν.

    Το καστ περιλαμβάνει και τους Joan Cusack, Ike Barinholtz και Christopher Meloni.
    Μην με παρεξηγήσετε, δεν έχω τίποτα με τα γηρατειά, αλλά η όψη της κάποτε απαστράπτουσας και αγαπημένης Goldie Hawn είναι …εντελώς non-Hollywood.

    Όσο για την ταινία το Snatched φαίνεται κάπως τραβηγμένο, αλλά προορίζεται για μεγάλο άνοιγμα στις 12 Μαΐου 2017.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Snatched trailer: Η Goldie Hawn και η ...νέα Barbie αιχμάλωτες στον Ισημερινό! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top