F Hobbs & Shaw trailer: Το πρώτο spin-off του Fast & Furious είναι εδώ! - FilmBoy Hobbs & Shaw trailer: Το πρώτο spin-off του Fast & Furious είναι εδώ! - FilmBoy
  • Latest News

    Hobbs & Shaw trailer: Το πρώτο spin-off του Fast & Furious είναι εδώ!


    Το Fast & Furious είναι ένα franchise που, είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να παραδεχτούμε πως ξέρει να προσαρμόζεται. 
    Από καγκουρόδραμα που εκμεταλλευόταν τη μόδα της εποχής για φτιαγμένα αμάξια και καμμένα λάστιχα, έχει εξελιχθεί σε επικών διαστάσεων περιπέτειες δράσης που θυμίζουν όλο και περισσότερο τα M:I παρά τα πρώτα κεφάλαια της σειράς.

    Με έσοδα που ξεπερνούν τα 5 δις δολάρια, και που ταινία με τη ταινία παραμένουν εντυπωσιακά σταθερά, ήταν αναμενόμενο πως έπρεπε να βρεθεί ένας νέος τρόπος "εκμετάλλευσης" της ip μιας και η κεντρική σειρά, με τους ίδιους πρωταγωνιστές δε μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. 

    Έτσι, ανακοινώθηκε μία τηλεοπτική σειρά και τρία κινηματογραφικά spin-offs, με το πρώτο από τα οποία να είναι έτοιμο να εισβάλει στις αίθουσες στα τέλη του φετινού καλοκαιριού.

    Το Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, όπως είναι ο πλήρης τίτλος, αφήνει στην άκρη την "οικογένεια" του Dominic Toretto και βάζει στο επίκεντρο δυο χαρακτήρες της βασικής σειράς που γνωρίσαμε ως villains αλλά σταδιακά μπήκαν και αυτοί στη παρέα, τον ομοσπονδιακό πράκτορα Luke Hobbs και τον πρώην πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών Deckard Shaw για να αντιμετωπίσουν τον Brixton Lore, έναν βιογενετικά τροποποιημένο τρομοκράτη!

    Το σενάριο έχει γράψει ο μόνιμος της σειράς Chris Morgan, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον David Leitch (Deadpool 2). 

    Πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson (Skyscraper), Jason Statham (The Meg), Idris Elba (The Mountain Between Us), Vanessa Kirby (Mission: Impossible - Fallout) και Eiza González (Baby Driver).

    Το Hobbs & Shaw φαίνεται να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο από την αρχική συνταγή των F&F, βάζοντας στο παιχνίδι περισσότερο χιούμορ και ασόβαρη δράση, κάτι που δε μας χαλάει καθόλου..

    Δείτε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hobbs & Shaw trailer: Το πρώτο spin-off του Fast & Furious είναι εδώ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top