F The Mountain Between Us trailer: Idris Elba και Kate Winslet παγιδευμένοι στα παγωμένα βουνά - FilmBoy The Mountain Between Us trailer: Idris Elba και Kate Winslet παγιδευμένοι στα παγωμένα βουνά - FilmBoy
  • Latest News

    The Mountain Between Us trailer: Idris Elba και Kate Winslet παγιδευμένοι στα παγωμένα βουνά


    Δύο από τους πιο ταλαντούχους 40+ Βρετανούς ηθοποιούς θα έχουμε την ευκαιρία και τη τύχη να δούμε να συμπρωταγωνιστούν σε μια συγκλονιστική (ελπίζουμε) ταινία, τη ρομαντική περιπέτεια επιβίωσης The Mountain Between Us.

    Ο Ben Bass είναι χειρούργος που πρέπει να φτάσει στο προορισμό του για να σώσει τη ζωή ενός ασθενούς. 
    Η Alex Martin είναι φωτορεπόρτερ και αύριο παντρεύεται. 
    Οι δυο τους, τελείως άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται σε ένα αεροδρόμιο με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, την ακυρωμένη πτήση τους και αποφασίζουν να ναυλώσουν μια πτήση charter. 

    Το αεροπλάνο όμως πέφτει στις βουνοκορφές των οροσειράς Uinta της Utah με τους δύο, τυχερούς μέσα στην ατυχία τους, να βγαίνουν ζωντανοί αλλά τραυματισμένοι και αποκλεισμένοι στην παγωμένη ερημιά. 
    Η περιπέτειά τους τους φέρνει πιο κοντά…

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο (μυθοπλασίας) του Charles Martin, με τους J. Mills Goodloe (The Age of Adaline) και Chris Weitz (Rogue One) να έχουν κάνει τη σεναριακή διασκευή. 
    Στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον Ισραηλινό Hany Abu-Assad, γνωστό από τα πολυβραβευμένα Omar και Paradise Now.

    Φυσικά το μεγάλο ατού της είναι το πρωταγωνιστικό δίδυμο με τους Kate Winslet και Idris Elba να μοιάζουν εκ πρώτης όψεως αταίριαστοι αλλά κρίνοντας από το trailer να μας δίνουν δυο πολύ δυνατές και πολυεπίπεδες ερμηνείες.
    Τη ταινία θα δούμε στις 19 Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Mountain Between Us trailer: Idris Elba και Kate Winslet παγιδευμένοι στα παγωμένα βουνά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top