F Velvet Buzzsaw trailer: Η ομάδα του Nightcrawler κανιβαλίζει το χώρο της υψηλής τέχνης στο Netflix - FilmBoy Velvet Buzzsaw trailer: Η ομάδα του Nightcrawler κανιβαλίζει το χώρο της υψηλής τέχνης στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Velvet Buzzsaw trailer: Η ομάδα του Nightcrawler κανιβαλίζει το χώρο της υψηλής τέχνης στο Netflix


    Η συνεργασία Dan Gilroy, Jake Gyllenhaal και Rene Russo μας έδωσαν μία από τις καλύτερες και πιο αδικημένες ταινίες του 2014. 
    Τέσσερα χρόνια μετά, η ομάδα του Nightcrawler είναι και πάλι μαζί για ένα νέο εξίσου ενδιαφέρον όσο και διαφορετικό θρίλερ που θα κάνει πρεμιέρα τις προσεχείς εβδομάδες στο Netflix.

    Η ιστορία του Velvet Buzzsaw μας βάζει στα άδυτα του ανθρωποφάγου κόσμου της σύγχρονης τέχνης και στο βαρύ αντίτιμο που πληρώνεται όταν η τέχνη συγκρούεται με το εμπόριο. 

    Μια σειρά καταπληκτικών πινάκων ενός άγνωστου καλλιτέχνη έρχονται στην επιφάνεια και εντυπωσιάζουν, όμως εκτός από όμορφοι αποδεικνύονται και θανάσιμοι.

    Δε γνωρίζουμε αν το στοιχείο του τρόμου στη ταινία είναι αλληγορικό ή αν το Velvet Buzzsaw είναι ένα πραγματικό paranormal horror, όμως σε κάθε περίπτωση, η πρώτη γεύση από το trailer είναι απολαυστική.

    Δίπλα στο δίδυμο Jake Gyllenhaal και Rene Russo που επιστρέφει, βλέπουμε τους Toni Collette (Hereditary), John Malkovich (Bird Box), Billy Magnussen (Game Night), Zawe Ashton (Nocturnal Animals), Daveed Diggs (Blindspotting) και Tom Sturridge (Mary Shelley).

    Το Velvet Buzzsaw θα κάνει πρεμιέρα τη 1η Φεβρουαρίου

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Velvet Buzzsaw trailer: Η ομάδα του Nightcrawler κανιβαλίζει το χώρο της υψηλής τέχνης στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top