F Έρχονται οι Επικίνδυνες Αποστολές 7 και 8 με τον Christopher McQuarrie να επιστρέφει στη σκηνοθεσία! - FilmBoy Έρχονται οι Επικίνδυνες Αποστολές 7 και 8 με τον Christopher McQuarrie να επιστρέφει στη σκηνοθεσία! - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχονται οι Επικίνδυνες Αποστολές 7 και 8 με τον Christopher McQuarrie να επιστρέφει στη σκηνοθεσία!


    Όταν το 1996 ο Tom Cruise υποδυόταν για πρώτη φορά τον Ethan Hunt στη ταινία του Brian De Palma, όλοι γνωρίζαμε ότι αυτή θα ήταν μόνο η αρχή, όμως ελάχιστοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι η σειρά θα έφτασε μέχρι (τουλάχιστον) το Nο8 και μάλιστα με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

    Αν και προσωπικά τα Rogue Nation και Fallout δεν μου άρεσαν καθόλου, οι δύο ταινίες με τον Christopher McQuarrie στο τιμόνι υπήρξαν μεγάλες και εμπορικές και κριτικές επιτυχίες. 

    Έτσι, παρά τις ελπίδες μου για κάποια αλλαγή, Paramount, Cruise και McQuarrie έδωσαν τα χέρια όχι για ένα αλλά δύο ακόμη ταινίες.

    Σύμφωνα με το Variety, o Αμερικάνος δημιουργός θα αναλάβει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία των Mission: Impossible 7 και 8, τα οποία μάλιστα θα γυριστούν back2back και θα βγουν στις αίθουσες με ένα χρόνο διαφορά, το καλοκαίρι του 2021 και 2022 αντίστοιχα.

    Το γεγονός πως ο Lane παραμένει ζωντανός, δεν αποκλείει οι νέες ταινίες να συνεχίσουν την ιστορία των δύο τελευταίων, ενώ η επιλογή να τις γυρίσουν τη μία μετά την άλλη ίσως δείχνει πως σχεδιάζουν και το τέλος, αν όχι της σειράς, τουλάχιστον του Ethan Hunt, με τον Tom Cruise το 2022 να πατάει τα 60, και όσο αγέραστος κι αν είναι, το σώμα δε θα μπορέσει να συνεχίσει για πολύ στους ρυθμούς που απαιτούν οι συγκεκριμένες ταινίες.




    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχονται οι Επικίνδυνες Αποστολές 7 και 8 με τον Christopher McQuarrie να επιστρέφει στη σκηνοθεσία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top