F Little Woods trailer: Όπου φτωχός κι η μοίρα του, για τις Tessa Thompson & Lily James - FilmBoy Little Woods trailer: Όπου φτωχός κι η μοίρα του, για τις Tessa Thompson & Lily James - FilmBoy
  • Latest News

    Little Woods trailer: Όπου φτωχός κι η μοίρα του, για τις Tessa Thompson & Lily James


    Με το βραβείο Nora Ephron από το φεστιβάλ Tribeca στις αποσκευές του, πρεμιέρα έκανε το trailer του indie δράματος Little Woods της πρωτοεμφανιζόμενης Nia DaCosta.

    Η ταινία ακολουθεί τη νεαρή Ollie, μια νεαρή πρώην έμπορο φαρμάκων από μια μικρή πόλη της Βόρειας Ντακότα, που συλλαμβάνεται να μεταφέρει παράνομα φάρμακα για την ετοιμοθάνατη μητέρα της, και όλα αυτά ενώ η τράπεζα απειλεί να τους πάρει το σπίτι. 

    Ένα βήμα πριν τη φυλακή, η κατάστασή της γίνεται ακόμα χειρότερη, όταν στο πλατύσκαλό της εμφανίζεται η αδερφή της Deb, με ένα πεινασμένο παιδί στην αγκαλιά και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη στα σπλάχνα, να ζητάει καταφύγιο από τον βίαιο πρώην της. 

    Οι δυο αδελφές χρειάζονται άμεσα χρήματα, χρήματα για την έκτρωση, χρήματα για να κρατήσουν το σπίτι και φυσικά να επιβιώσουν, και ο μόνος τρόπος είναι για την Ollie να επιστρέψει στο κόσμο που ήλπιζε πως έχει αφήσει πίσω, ρισκάροντας τα πάντα.

    Με τις Tessa Thompson (Creed II) και Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η δημιουργός παρουσιάζει ένα μοντέρνο γουέστερν για τη δύσκολη ζωή δύο γυναικών στη σημερινή επαρχιακή Αμερική.

    Το Little Woods θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική τον Απρίλιο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Little Woods trailer: Όπου φτωχός κι η μοίρα του, για τις Tessa Thompson & Lily James Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top