F Phantom Thread trailer: Η Αόρατη Κλωστή του μόδιστρου Daniel Day-Lewis! - FilmBoy Phantom Thread trailer: Η Αόρατη Κλωστή του μόδιστρου Daniel Day-Lewis! - FilmBoy
  • Latest News

    Phantom Thread trailer: Η Αόρατη Κλωστή του μόδιστρου Daniel Day-Lewis!


    Πριν από δέκα χρόνια, ο σκηνοθέτης Paul Thomas Anderson και ο ηθοποιός Daniel Day-Lewis συνεργάστηκαν στο There Will Blood, ένα αριστούργημα που αμέσως έγινε classic και είναι για πολλούς μία από τις κορυφαίες ταινίες του 21ου αιώνα.
    Τώρα βρίσκονται ξανά μαζί στο Phantom Thread, και (πρέπει να) είναι η πρώτη προτεραιότητα κάθε φίλου του κινηματογράφου.

    Στις προηγούμενες ταινίες του, ο Anderson προσπάθησε να παρουσιάσει τη γοητεία κάποιων χώρων που κινούνται στο περιθώριο της καθημερινής μας ζωής.
    Την πορνογραφία στο Booggie Nights, τις πρώτες ημέρες της πετρελαικής εξουσίας στο There Will Be Blood, αιρετικές οργανώσεις στο The Master

    Στο Phantom Thread στρέφει το φακό στον κόσμο της μόδας, λέγοντας την ιστορία του Reynolds Woodcock, ενός μόδιστρου που εργάζεται στο Λονδίνο μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

    Στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50, ο διάσημος μόδιστρος Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) και η αδελφή του Cyril (Lesley Manville) βρίσκονται στο επίκεντρο της Βρετανικής μόδας, ντύνοντας γαλαζοαίματους, κινηματογραφικούς αστέρες και κληρονόμους στον διάσημο Οίκο του Woodcock. 

    Οι γυναίκες έρχονται και φεύγουν από τη ζωή του περιβόητου εργένη Woodcock, παρέχοντας του έμπνευση και συντροφικότητα, μέχρι που θα συναντήσει μια νέα, δυναμική γυναίκα, την Alma (Vicky Krieps), η οποία σύντομα θα γίνει προστάτιδα της ζωής του, μούσα και ερωμένη του.

    Το Phantom Thread θα βγει τα Χριστούγεννα στην Αμερική, για να προλάβει ίσως τις υποψηφιότητες των Όσκαρ, ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε την 1η Φεβρουαρίου 2018 (ακριβώς για να εκμεταλλευτεί τυχόν Οσκαρική επιτυχία).
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε και η UIP μας το έστειλε υποτιτλισμένο.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Phantom Thread trailer: Η Αόρατη Κλωστή του μόδιστρου Daniel Day-Lewis! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top