F Αλήθειες και ψέματα για το τέλος του Daredevil από το Netflix! - FilmBoy Αλήθειες και ψέματα για το τέλος του Daredevil από το Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Αλήθειες και ψέματα για το τέλος του Daredevil από το Netflix!


    Έχουν περάσει μόλις τρία χρόνια από την έναρξη του Netflix/MCU (υπο)σύμπαντος και είναι απίστευτο πόσο άλλαξαν τα πράγματα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. 
    Πρώτα ήρθε η αποθέωση, ακολούθησε η πτώση, έφτασε στην απαξίωση και πάνω που έμοιαζε να ξαναπαίρνει τα πάνω του, μαζεύει τα μπογαλάκια του και όπως φαίνεται, πάει γι' άλλες παραλίες.

    Όλα ξεκίνησαν από την βουβή μη-ανανέωση του The Defenders που τότε αιτιολογήθηκε ότι δεν υπήρχε ποτέ στα σχέδια. 

    Στα μέσα Οκτωβρίου, άρχισαν τα πρώτα σημάδια χιονοστιβάδας, με το Iron Fist, πάνω που άρχισε να κερδίζει το κοινό με τον αρκετά καλύτερο δεύτερό του κύκλο, ακυρώνεται. 
    Η κατάσταση χόντρυνε μόλις λίγες ημέρες αργότερα, όταν και το Luke Cage αποτέλεσε επίσημα παρελθόν, με την πολύ μέτρια δεύτερη σεζόν να είναι μεν μια δικαιολογία, όχι όμως αρκετή για να πείσει πως κάτι συμβαίνει.

    Και πρόσφατα έγινε το μεγάλο μπαμ, με την κορωνίδα αυτού του υποσύμπαντος, το Daredevil, μια σειρά που ποτέ δεν είχε πρόβλημα κριτικών και αποδοχής μιας και κάθε του σεζόν ήταν εξαιρετική, ξαφνικά αποκεφαλίζεται!

    Το πιο ύποπτο και στις τρεις περιπτώσεις είναι πως δεν υπήρξε καμία επίσημη "δικαιολογία" από το Netflix, να πει πως έφταιγε το μεγάλο κόστος ή τα νούμερα τηλεθέασης, κάτι για να κρατήσει τα προσχήματα. 

    Τίποτα.

    Ακριβώς σε αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την προσεχή έναρξη του streaming πολέμου μεταξύ Disney και Netflix με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Disney+, αναπτύχθηκε η αρκετά ρεαλιστική φιλολογία πως οι εν λόγω σειρές και προσεχώς ολόκληρο το σύμπαν, δεν κόβεται απλά μετακομίζει, πιθανώς στο Hulu.

    Μέσα στο 2019 θα δούμε τη δεύτερη σεζόν του The Punisher και τη τρίτη της Jessica Jones, και αν οι φήμες έχουν βάση, εκεί θα τελειώσει και η συνεργασία Marvel και Netflix, κάτι πολύ πιθανό μιας και δεν υπάρχει κανένα νέο για οποιαδήποτε νέα σειρά.

    Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τους αγαπημένους ήρωες...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αλήθειες και ψέματα για το τέλος του Daredevil από το Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top