F Iron Fist season 2 trailer: Η Σιδερένια Γροθιά της Marvel επανέρχεται και ελπίζουμε να μην ξανααπογοητεύσει... - FilmBoy Iron Fist season 2 trailer: Η Σιδερένια Γροθιά της Marvel επανέρχεται και ελπίζουμε να μην ξανααπογοητεύσει... - FilmBoy
  • Latest News

    Iron Fist season 2 trailer: Η Σιδερένια Γροθιά της Marvel επανέρχεται και ελπίζουμε να μην ξανααπογοητεύσει...


    Παρότι έχουν περάσει μόλις 2-3 χρόνια, οι εποχές που οι πάντες αποθέωναν τις εκπληκτικές Marvelο-σειρές του Netflix μοιάζουν πια πολύ μακρινές. 
    Μπορεί το τελευταίο διάστημα με τη δεύτερη σεζόν του Luke Cage και το The Punisher, οι εντυπώσεις κάπως να βελτιώθηκαν, αλλά σε καμιά περίπτωση κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τον πάτο που έπιασε το Netflix MCU με το Iron Fist.

    Ένας από τους ιδιαίτερα αγαπητούς ήρωες έτυχε της χειρότερης μεταχείρισης, με τη πρώτη σεζόν της σειράς του Scott Buck να πάσχει από σοβαρότητα, από ρυθμό, από ιστορία, από σκηνές δράσης…γενικά να πάσχει. 
    Παρά ταύτα, πήρε το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο, και περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα ήρθε η ώρα να μάθουμε αν κατάφεραν να τον φτιάξουν.

    Κατ’ αρχάς, ο κύριος Buck αναμενόμενα αποτελεί παρελθόν, με τα ηνία της σειράς να περνάνε στον Raven Metzner (Sleepy Hollow). 
    Όπως δήλωσε ο ίδιος, του δόθηκε η ελευθερία να επανεφεύρει τη σειρά και όχι να ακολουθήσει τα βήματα του πρώτου κύκλου, μετακινώντας το βάρος της πλοκής από την Rand Enterprises στη μυθολογία της K'un-Lun.

    Οι βασικοί πρωταγωνιστές Finn Jones, Jessica Henwick, Tom Pelphrey, Jessica Stroup και Sacha Dhawan επιστρέφουν, με την Alice Eve (Star Trek: Into Darkness) να προστίθεται σε αυτούς στο ρόλο της μεταλλαγμένης supervillain Typhoid Mary.

    Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των πρώτων επεισοδίων ήταν οι σκηνές δράσης, μιας και ήταν απαράδεκτο να βλέπεις έναν Iron Fist να μάχεται σε… slow motion. 
    Η αλήθεια είναι ότι η ευθύνη δεν ήταν δική του, μιας και ο Jones επιλέχτηκε πολύ αργά και είχε ελάχιστο χρόνο φυσικής προετοιμασίας, με τη διαφορά να αρχίζει να φαίνεται από τη παρουσία του στο Defenders

    Στο νέο κύκλο, οι παραγωγοί θα προσπαθήσουν να μας αποζημιώσουν, έχοντας προσλάβει ως fight choreographer τον Clayton Barber του Black Panther, με τη διαφορά να είναι εμφανής, τουλάχιστον από το trailer.
    Τα 10 (και όχι 13) νέα επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα στο Netflix στις 7 Σεπτεμβρίου και ελπίζουμε για το καλύτερο…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Iron Fist season 2 trailer: Η Σιδερένια Γροθιά της Marvel επανέρχεται και ελπίζουμε να μην ξανααπογοητεύσει... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top