F Will Ferrell και Julia Louis-Dreyfus στο αμερικάνικο remake του πολυβραβευμένου Force Majeure! - FilmBoy Will Ferrell και Julia Louis-Dreyfus στο αμερικάνικο remake του πολυβραβευμένου Force Majeure! - FilmBoy
  • Latest News

    Will Ferrell και Julia Louis-Dreyfus στο αμερικάνικο remake του πολυβραβευμένου Force Majeure!


    Λίγοι γνώριζαν τον Ruben Östlund πριν το 2014, τη χρονιά που παρουσίασε το Force Majeure (Ανωτέρα Βία στα ελληνικά), ένα ψυχολογικό οικογενειακό δράμα με δόσεις μαύρου χιούμορ που ξεκίνησε τη θριαμβευτική του πορεία από τις Κάννες κερδίζοντας δύο μεγάλα βραβεία και συνέχισε πρακτικά σε όλο το κόσμο, φτάνοντας μέχρι και τις Χρυσές Σφαίρες.

    Ο Σουηδός σκηνοθέτης συνέχισε τη καριέρα του παρουσιάζοντάς μας πέρσι το αμφιλεγόμενο The Square, όμως η αμερικάνικη βιομηχανία είχε ήδη σταμπάρει το Force Majeure βάζοντας στα σκαριά το remake του.

    Η ταινία ανακοινώθηκε το 2015, όμως έκτοτε δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη, κάτι που τώρα φαίνεται να αλλάζει. 

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το πρωταγωνιστικό δίδυμο θα ενσαρκώσουν οι Will Ferrell και Julia Louis-Dreyfus, δυο ηθοποιοί κατά κύριο λόγο κωμικοί, που μας κάνει να ανησυχούμε για το ύφος που θα έχει η νέα ταινία, και κατά πόσο οι δόσεις μαύρου χιούμορ γίνουν... χιονοστιβάδα (pun intended)

    Το σενάριο έχει γράψει ο Jesse Armstrong (Four Lions) και τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Nat Faxon & Jim Rash (The Way Way Back).

    Για όσους δεν έχουν δει τη πρωτότυπη ταινία, αυτή καταπιάνεται με μια οικογένεια σε κρίση, όταν ενώ βρίσκονται σε διακοπές στο βουνό, μια χιονοστιβάδα μοιάζει να τους απειλεί, και ο πατέρας, αντί να προφυλάξει τη σύζυγο και τα παιδιά του, τρέχει να σώσει τον εαυτό του, με άσχημες συνέπειες για εκείνον.

    Η ταινία θα τιτλοφορείται Downhill και αναμένουμε νεότερα…

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Will Ferrell και Julia Louis-Dreyfus στο αμερικάνικο remake του πολυβραβευμένου Force Majeure! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top