F Elliot: The Littlest Reindeer trailer: Το άλογο που θέλει να γίνει ο τάρανδος του Αη Βασίλη - FilmBoy Elliot: The Littlest Reindeer trailer: Το άλογο που θέλει να γίνει ο τάρανδος του Αη Βασίλη - FilmBoy
  • Latest News

    Elliot: The Littlest Reindeer trailer: Το άλογο που θέλει να γίνει ο τάρανδος του Αη Βασίλη


    Το επόμενο Χριστουγεννιάτικο animation μας έρχεται από την Awesometown Entertainment, ένα animation studio με έδρα το Τορόντο.
    Μακριά από το επίπεδο παραγωγών των Dreamworks, Disney και Illumination, η ανεξάρτητη αυτή ταινία ίσως να προσελκύσει Έλληνες διανομείς που, τελευταία δείχνουν μια τέτοια προτίμηση.

    Η ταινία λέγεται Elliot: The Littlest Reindeer, και λέει την ιστορία ενός …αλόγου, το οποίο θέλει να πάρει τη θέση ενός συνταξιοδοτημένου ταράνδου από το team του Άη Βασίλη.
    Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, ο Elliot και ο φίλος του Hazel φτάνουν στο χωριό του Αη Βασίλη για να αποδείξουν ότι κανένα όνειρο δεν είναι πολύ μεγάλο όταν πιστεύεις στον εαυτό σου. 

    Τον μικρό Τάρανδο σκηνοθέτησε η Jennifer Westcott και η Screen Media έβγαλε στη κυκλοφορία το επίσημο trailer.
    Στην Αμερική θα βγει την 1η Δεκέμβρη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Elliot: The Littlest Reindeer trailer: Το άλογο που θέλει να γίνει ο τάρανδος του Αη Βασίλη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top