F Τρεις μεγάλες τηλεταινίες συνεχίζουν την ιστορία του πρωταγωνιστή του The Walking Dead! - FilmBoy Τρεις μεγάλες τηλεταινίες συνεχίζουν την ιστορία του πρωταγωνιστή του The Walking Dead! - FilmBoy
  • Latest News

    Τρεις μεγάλες τηλεταινίες συνεχίζουν την ιστορία του πρωταγωνιστή του The Walking Dead!


    Το γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη είδηση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και αρκετές ημέρες, όμως ήταν συνειδητή επιλογή να αναφερθούμε σε αυτή με κάποια καθυστέρηση, γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να βλέπουν κάθε τηλεοπτικό επεισόδιο μέσα στις πρώτες 24 ώρες από τη προβολή του, και δεν θέλαμε να συμμετέχουμε στο spoiler-full γαϊτανάκι που έχει ξεσπάσει.

    Nα περάσουμε όμως στο ζουμί. 

    Όλοι γνωρίζαμε ότι το επεισόδιο του The Walking Dead που προβλήθηκε τη περασμένη Κυριακή θα ήταν και το τελευταίο για τον βασικό πρωταγωνιστή της σειράς Andrew Lincoln, με τον ηθοποιό να εξηγεί ότι πήρε αυτή την απόφαση γιατί έχει δυο παιδιά που ζουν σε άλλη χώρα (Αγγλία) και όσο μεγαλώνουν είναι όλο και πιο δύσκολο να τα φέρνει κάθε χρόνο σε άλλη ήπειρο για όσο διάστημα διαρκούν τα γυρίσματα.

    Έτσι όλοι περιμέναμε πώς ο Rick θα αφήσει τη τελευταία του πνοή, και εκεί, λίγο μετά τη μεγάλη έκρηξη της γέφυρας, γίνεται η ανατροπή και ο Rick επιβιώνει, έρχεται ένα ελικόπτερο, τον παραλαμβάνει και φεύγουν για άγνωστη κατεύθυνση.

    Χαμός στα social media για λίγες ώρες, με το κανάλι να μην αφήνει για πολύ την αγωνία, ανακοινώνοντας μόλις λίγες ώρες μετά τη προβολή του επεισοδίου, ότι ο Rick όχι μόνο ζει αλλά είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε τρεις μεγάλου budget (τηλε)ταινίες!

    Μπορεί λοιπόν ο χαρακτήρας να αποτελεί παρελθόν από τη τηλεοπτική σειρά, όμως όχι και από τον κόσμο του The Walking Dead, με τον Rick να κατευθύνεται σε ένα νέο σκηνικό με όπου θα τον περιμένουν ολοκαίνουριες περιπέτειες.

    Όπως ξεκαθάρισε το AMC, οι ταινίες δεν θα έχουν παράλληλη πορεία με τη σειρά, ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ανάπτυξής τους και να μην υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τη πλοκή τους. 

    Αυτό, δυστυχώς ή ευτυχώς, σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα έχουμε κανένα crossover χαρακτήρων.

    Ο γενικός υπεύθυνος για όλο το The Walking Dead franchise, Scott M. Gimple ήδη δουλεύει το σενάριο της πρώτης ταινίας, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα τη δούμε.

    Με τη κατηφόρα που έχουν πάρει οι θεαματικότητες στη σειρά, ελπίζουμε μόνο να προλάβουν να βγουν οι ταινίες, γιατί τον βλέπω τον Rick να μένει στο ελικόπτερο!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τρεις μεγάλες τηλεταινίες συνεχίζουν την ιστορία του πρωταγωνιστή του The Walking Dead! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top