F Tall Tales trailer: Ο γρύλος και η μέλισσα στο νέο animation από τη Γαλλία - FilmBoy Tall Tales trailer: Ο γρύλος και η μέλισσα στο νέο animation από τη Γαλλία - FilmBoy
  • Latest News

    Tall Tales trailer: Ο γρύλος και η μέλισσα στο νέο animation από τη Γαλλία


    Οι γιορτές φτάνουν και μετά τα αμερικάνικα (Spies in Disguise) και Καναδέζικα (Elliot: The Littlest Reindeer) animation, ας ρίξουμε και μια ματιά στα Ευρωπαϊκά.
    Και σας προειδοποιώ, αυτό το μήνα θα δούμε πολλά trailer παιδικών ταινιών.

    Το συγκεκριμένο πάντως είναι μια Γαλλική παραγωγή που κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2017 στη χώρα του, αλλά στην Αμερική θα βγει τον προσεχή Γενάρη.
    Το Tall TalesDroles de petites betes) έγινε στη Γαλλία και το Λουξεμβούργο από την Viva Kids Films και τους σκηνοθέτες Arnaud Bouron και Antoon Krings.

    Όταν ο Apollo, ένας καλοκάγαθος κι έξυπνος ταξιδιάρης γρύλος, φτάνει στο χωριό των μικρών αστείων εντόμων, ολόκληρο το βασίλειο θα αναστατωθεί.
    Η αγαπητή και κυρίαρχη μέλισσα Marguerite θα απαχθεί με τις εντολές του ζηλόφθονου και ύπουλου ξαδέλφου Wendy, ο οποίος δημιουργεί μια παγίδα κατηγορώντας τον Apollo ως υπεύθυνο, προκαλώντας πανικό και απελπισία στην κυψέλη. 

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Annecy το 2017 αλλά η αμερικάνικη έκδοση θα βγει στους κινηματογράφους στις 11 Ιανουαρίου 2019.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tall Tales trailer: Ο γρύλος και η μέλισσα στο νέο animation από τη Γαλλία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top