F Spies in Disguise trailer: Ο υπερ-πράκτορας που έγινε ...περιστέρι στο νέο animation με τον Will Smith! - FilmBoy Spies in Disguise trailer: Ο υπερ-πράκτορας που έγινε ...περιστέρι στο νέο animation με τον Will Smith! - FilmBoy
  • Latest News

    Spies in Disguise trailer: Ο υπερ-πράκτορας που έγινε ...περιστέρι στο νέο animation με τον Will Smith!


    Πριν δεκατέσσερα περίπου χρόνια, και ενώ ο Will Smith βρισκόταν σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του, δέχτηκε να δανείσει τη χαρακτηριστική φωνή του στον κεντρικό ήρωα μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων.
    Για κακή του τύχη, αυτή ήταν το ανεκδιήγητο Shark Tale, την ίσως χειρότερη ταινία στην ιστορία της DreamWorks Animation


    Εν έτει 2019, ο ηθοποιός αποφάσισε να ξαναδοκιμάσει τη τύχη του στο είδος, και σε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο θα τον ακούσουμε να στο Spies in Disguise της Blue Sky Studios


    Ο Lance Sterling είναι υπερπράκτορας και ο Walter Beckett επιστήμονας.
    Ο πρώτος είναι επιδέξιος, καταφερτζής και ατρόμητος.
    Ο δεύτερος το ακριβώς αντίθετο.
    Ο Walter βρίσκεται στην ομάδα του Lance και είναι αυτός που κατασκευάζει τα διάφορα gadgets που χρησιμοποιεί στις αποστολές του, όμως κάτι πάει στραβά και ο Lance μεταμορφώνεται σε… περιστέρι και το αταίριαστο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί για να διορθώσουν τη κατάσταση αλλά και να σώσουν το κόσμο. 

    Η ταινία είναι χαλαρά βασισμένη στο short Pigeon: Impossible που πριν μια δεκαετία είχε γίνει viral και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τότε γιατί κάποιος δεν αναλαμβάνει να το μετατρέψει σε ολόκληρη ταινία.
    Έτσι κι έγινε.. 

    Στο Spies in Disguise κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο οι έμπειροι animators Nick Bruno και Troy Quane, με τους Tom Holland (Spider-Man: Homecoming), Rashida Jones (Inside Out), Karen Gillan (Jumanji: Welcome to the Jungle) και DJ Khaled να δανείζουν τις φωνές τους στους υπόλοιπους ήρωες. 

    Τη ταινία θα δούμε το φθινόπωρο του 2019 και μέχρι τότε σίγουρα θα δοθούν στη δημοσιότητα αρκετά ακόμα trailers, όμως το πρώτο μοιάζει αρκούντως διασκεδαστικό.

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spies in Disguise trailer: Ο υπερ-πράκτορας που έγινε ...περιστέρι στο νέο animation με τον Will Smith! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top