F Replicas trailer: Ο Keanu Reeves κλωνοποιεί την οικογένειά του στη νέα sci-fi περιπέτεια - FilmBoy Replicas trailer: Ο Keanu Reeves κλωνοποιεί την οικογένειά του στη νέα sci-fi περιπέτεια - FilmBoy
  • Latest News

    Replicas trailer: Ο Keanu Reeves κλωνοποιεί την οικογένειά του στη νέα sci-fi περιπέτεια


    Παρότι το ταλέντο δεν τρέχει από τα μπατζάκια του, ο Keanu Reeves είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του Hollywood όμως... πρέπει να αλλάξει ατζέντη! 
    Τα John Wick του χάρισαν μια τρίτη άνοιξη στη καριέρα του και για μία ακόμη φορά αποτυγχάνει να την αξιοποιήσει επιλέγοντας ρόλους σε ταινίες όπως το Siberia, το Destination Wedding και τώρα το Replicas.

    Για να είμαι ακριβής, το Replicas ήρθε πριν τις προαναφερόμενες μιας και γυρίστηκε το 2016 όμως, μαντέψτε γιατί, ξεχάστηκε κάπου στα συρτάρια των διανομέων που θα την ξεφορτωθούν τον προσεχή Ιανουάριο.

    Σύμφωνα με το στόρυ των Stephen Hamel (Siberia, τυχαίο;) και Chad St. John (Peppermint), ο Will Foster είναι ένας επιστήμονας που σε ένα τραγικό δυστύχημα χάνει όλη του την οικογένεια, τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά. 

    Σε μια κίνηση απελπισίας, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη πειραματική τεχνολογία στην οποία εργάζεται για να τους επαναφέρει στη ζωή του ως κλώνους, όμως τα πρακτικά και ηθικά επακόλουθα αποδεικνύουν ότι δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα.

    Στη σκηνοθεσία του Replicas βρίσκουμε τον Jeffrey Nachmanoff (Traitor) με τους Alice Eve (Before We Go), Thomas Middleditch (Once Upon a Time in Venice) και John Ortiz (A Dog's Purpose) να συμπρωταγωνιστούν.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Replicas trailer: Ο Keanu Reeves κλωνοποιεί την οικογένειά του στη νέα sci-fi περιπέτεια Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top